Hemma hos Briar

Började lördagsmorgonen hemma hos ingen mindre än superstjärnan Briar. Fått i uppdrag av en kund att kolla på unghästar nu när jag är hemma. Jag och mamma åkte hem till Briars uppfödare där vi kollade på massor av fina hästar.

När jag var yngre jobbade jag litegrann på gården. Verkligen ett häftigt stall, så himla mycket hästar och fölisar. De har ca 10 föl per år och vilka kvalitetshästar. Verkligen top, top, top!!

Just hästarna på detta stället är verkligen fantastiska i den mån att de flesta verkligen kan ha en karriär inom både dressyr och hoppning. De har liksom alla pusselbitarna som krävs. Och tänk då att ha dem som fälttävlanshästar??

Detta är en grymt härlig del med mitt jobb. Fast att jag är på semester så får jag jobba. Med det jag älskar. Hela tiden vara nyfiken och vilja se och lära mig mer om just hästar samt att para ihop köpare och säljare och lära känna människor. Briars uppfödare gav mig en riktig lektion vad gäller avel. Så himla intressant. Detta kan man verkligen nörda ner sig i. En dag är min dröm att kunna ha ett-två föl per år vid sidan av en sportsatsning.

Är ni bra och intresserade av avel?

x/A


Kungen Briar

Ett alldeles färskt litet föl

Bandit - en häst jag red där för några år sedan när jag sommarjobbade

Stallets snyggaste om du frågar mig!!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

catten
catten,
Åh Briar, han är ju så vacker 😍😍nouw.com/catten
brieditiseventing
brieditiseventing,
Visst är han!!😍nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Finaste Briar, helt galet att han är så fin och lämnar så himla många fina avkommor nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Eller hur! han är verkligen otroligt fin. nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229