Hästsemester och filmsnutt

God morgon och glad måndag! Min vecka har fått en riktig raket start. Åkte och red gem tidigt i morse, innan jobbet. Riktigt fin var hon!
Här kommer en liten filmsnutt från igår. Hon känns som en gummiboll blandad med ett katt när hon hoppar. Sjukt fin häst vi hittat alltså!


Väl på stallet och de vanliga rutinerna. Red först ut Alvin och Idag fick även Raffi komna in för att sätta fart på hans 5 veckors höstträning. Raffi gjorde en lång internationell tävling för två veckor sedan. När vi kom hem fick han två veckors semester: ut i hagen tillsammans med ett kompisgäng. Har givetvis kollat till honom men i stort sett bara låtit honom va häst helt och hållet.
För Raffi väntar nu en vecka med uteritter följt av fyra med träning riktad mot banhoppning. Ska försöka få in ett par hopptävlingar.
När jag sedan åker till Brasilien om sisådär 5 veckor så blir det riktig semester. Då tar vi av skorna och kör till det ”riktiga” betet för sex semesterveckor.

Jag antar att vädret i Sverige är hårdare och gräset sämre/ om det än finns? Men jag är nyfiken att höra hur ni gör med semestrar för era höstar? Har de semestrar? Eller flera mini-semestrar under året? Eller sommarbete? Tell me!!

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

christelbergstrand
christelbergstrand,
Min unghäst gick ganska hårt under sommaren då hon inte var redo för semester. men nu fick hon en vecka och sattes igång igår! 😃 jag tänker att det är utefter behov/hur underlaget är m.m. 😃 nouw.com/christelbergstrand
brieditiseventing
brieditiseventing,
Klokt tänk. Kul att komma igån igen 😃 nouw.com/brieditiseventing
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Min häst får vila 1-2 veckor på vintern och sen beroende på hur resten av året ser ut för både honom och mig. 😊 Vi tävlar inte och tränar i det stora hela inte jättehårt just nu. nouw.com/evelinasjostrand
brieditiseventing
brieditiseventing,
Låter som ett klokt sätt att göra det. Jag tror på spontanitet och att ta det lite som det kommer..nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229