Hästfest

Alltså wow. Kan man bli fulltankad till mer än 100%? I sånna fall är jag just precis det. Förmodligen närmre 1000% vid detta laget.

Efter några timmars bilkörning norrut kom vi fram till vårt mål. Ännu en fälttävlan på brasiliansk mark. Samma feelings som tävlingen vi åkte på förra helgen. Stämning på topp men inte särskilt profiossonellt.


Vid lunch åkte vi hem till Marcio som ridit flertalet fälttävlans-OS för Brasilien och numera bor nära oss hemma i England där vi blivit goda vänner. Har förstått på Rafa att han har en fin gård hemma i Brasilien men inte att det var SÅHÄR.Körde in på gården som ligger mittuteiingenstans. Gigantisk terrängbana, hoppbana, två dressyrbanor, stora hagar & ett jättefint stall. Vilket drömställe. För 5 år sedan hade de Sydamerikas största fälttävlan på CCI*** nivå. Marcio visade oss runt och visade hela anläggningen , som tyvärr börjar bli övervuxen och lite förfallen på vissa ställen efter en stor skogsbrand som slukade området för inte så längesedan. Himla tragiskt!
Skillnaden i Europa där de flesta anläggningarna ägs av samhället , så ägs typ allt här av privatpersoner och sällen som dessa utnyttytjas sedan inte mer.!


I vardagsrummet i det gigantiska bonadshuset hängde flertalet målningar, foton och medaljer, framförallt från panamerikanska och sydamerikanska spelen . Men alltså dessa medaljer väcker verkligen något i mig. Mins min dressyrtränare hemma i Sverige , Legendariska Ninna Schwab. Satt i hennes kök och fick hålla i hennes OS-medalj och de är som om de ger en sån power. Wow. en dag.


I alla fall, För fem år sedan nu valde Marcio att flytta och ta med sig familjen till England.

Fälttävaln i Brasilien

Efter en härlig rundvisning på Marcios gård åkte vi till en fest för alla fälttävlansryttte här i Brasilien. Supertrevligt och kul att få vara med. Många trevliga hästmänniskor och vi såg nog filmer på 500 hästar de försökte sälja till oss haha. Blev en sen kväll.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Alltså wow vilken resa du får vara med om och så himla roligt att du låter oss ta del av den 💞nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229