Gym-comeback

Godmorgon. Frukost i sängen bredvid min lilla hund. Mysigaste starten på dagen. Kroppen känns sådär skönt trött efter gårdagens gymdebut. Vet inte varför med bara att sätta foten på gymmet ger mig en sån kick! Tänkte jogga lätt men när jag blev varm i kroppen ville jag bara springa fortare och fortare. Lyssnade på världens mest peppande spellista (klick) och benen var FYLLDA med spring. Att springa är verkligen det skönaste mär man har saker att tänka på. Dessutom uppskattar jag vartenda steg jag faktiskt kan springa nu efter knäskadan. Är så glad över att vara tillbaka!

Resten av passet körde jag styka för hela kroppen. Jag kan nada om maskiner och vikter så jag tränar alltid bara med kroppsvikt, det räcker bra för mig.


Efter gymmet hade jag en jätteskön kväll hemma. Käkade middag, fodrade höstarna och la på täcken för natten, fortsatte med tävlingsplanen för hästarna, pratade med farmor <3 , BOKADE SVERIGEBILJETTER!!! Om bara två veckor ska jag äntligen få träffa familjen igen. Längtar!!


Nu är det dags att sätta fart på dagen. Fyra att rida, stallet ska fixas, ska handla foder och åka på ”introduktionsmöte” på gymmet. Ikväll kommer en kompis över för middag & tjejmys.
Vad ska ni göra idag?


Uppdatering: Rafa är igenom första besiktningen på Houghton och rider dressyren i eftermiddag. Fingers crossed!!

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Heja Rafa 💪✊nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Håller tummarna för Rafa! Avkomman fick 10 gånger med PT av mig för att lära sig att träna rätt. Hon är mycket nöjd med det. Inte särskilt mycket maskiner som ingår i det programmet. nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229