Goodbye Sky & thank you for everything


Denna sport är så mycket mer än en sport. Den involverar inte enbart hårt jobb, långa dagar, planering, uppoffringar, sömnbrist, hunger och ännu mera hårt jobb. Nä det som gör ridsport så speciell är just de band man bygger upp ryttare och häst emellan.

Lastade och klara för avfärd, jag & Sky. Idag är det dags att åka österut för att lämna Sky hos sin nya ägare. En mor till tre som länge letat efter en riktig schoolmaster för 1* nivå. Som handen i handsken.


Sky har varit en legend under dessa tre åren hos mig. Han har lärt mig så otroligt mycket, varit lugnet själv och varit världens bästa lärare. Han har höjt mitt självförtroende något extremt vad gäller terrängmomentet. Gång på gång har han gått ut som ett PRO och visat mig hur det ska kännas att rida terräng.

Jag har så sjukt mycket att tacka den här hästen för. En bättre läromästare hade jag aldrig kunnat drömma om. Hur sorgligt det än är så är dagen kommen och sky har sålts. Det är dags för honom att steppa ned en level och lära en ny tjej allt han kan som allra bäst. Fruktansvärt sorgligt men det sa klick med den nya ryttaren och jag är helt övertygad om att han kommer få det hur bra som helst.

Min gentleman har precis kommit in från hagen på Mere Farm för sista gången och vi har haft en fin sistastund på tu man han. Nu är det dags för oss båda att ta nästa steg i livet.

Tack än en gång för allt, fantastiska Sky.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

elinswahnfhyr
elinswahnfhyr,
Svårt att inte fästa sig även fast man kanske vet att dom bara är på "lånad" tid. Även fast det kan plåstra om lite att veta att dom hamnar hos någon som kommer ge dom kärlek i överflöd, så kommer det göra sjukt ont. Kram till dig 💕nouw.com/elinswahnfhyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229