God morgon APRIL!!

Hej alla ni fina. Tänk att det redan är April månad..? Tiden verkligen rusar fram... Fast våren kommer alltid efterlängtad i min värld.


Hur är det med er? Vad har ni för planer denna månaden?Att passa barn är sjukt kul, särskilt dessa små prinsesssorna. Helt underbara är de.

Efter en utflykt till mitt stall på eftermiddagen (ville kolla till mina fina hästar) flyttade Vi in i T&Js hus igår och bor Som en enda stor familj med Harriet ovh lilla Otis (barnens kusin & T&Js barn). Sjukt mysigt.


Måste ge en stor SHOUTOUT till alla småbarnsföräldrar där ute. Vilken grej att leva med två småttingar. Det är verkligen full rulle. Som att jobba uran paus i flera flera år. Kan inre vara helt enkelt. Samtidigt måste det vara en magisk känsla att se små människor skapas. Fascinerande tycker jag.Måndag, ny vecka, ny månad och jag är redo!

Det är dags att kliva upp och köra ett träningspass för knät innan jag väcker de två små. Sedan fullt ös med att få Coco (den äldre) till skolan. Pia (den lilla) ska följa med mig till stallet, killarna ska ta hand om henne för ett slag medan jag rider rmina hästar. På eftermiddagen sedan ska vi förbi ännu ett stall för att hjälpa till med knoppning. (Ska försöka tajma detta med hennes powenap). Ikväll blir det stor middag här tillsammans med ett stort kompisgäng - lyckligtvis är Harriet boss över det så jag kan hålla mig till assistent jobbet haha...!

Nä, dags att köra igång! Chao, x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Ha ha jodu , man har det man har att göra med dom små liven det kan jag lova. Men det samtidigt det bästa och viktigaste man har ❤️
nouw.com/fia_jungdalen
Marie
Marie,
Ja, det där med att få med hästen i planeringen med två barn är ju inte alltid plättlätt. Särskilt om man ska försöka få till ett träningsupplägg som håller mer än två dagar =)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229