Go team Sweden!!!

God morgon måndag. Lämnar den gångna veckan fylld med ups and downs bakom mig och blickar framåt. Men först måste jag ju bara säga WOW och grymt bra jobbat TEAM SWEDEN!!! Vilken fantastisk prestation på EM i Luhmühlen. Verkligen så otroligt kul och spännande att följa. Känns som att svenska landslaget gjort ett rejält lyft sedan duktiga förbundskaptenen Fredrik Bergendoff klev in i bilden. Grymt stolt svensk och dessutom sjukt inspirerad och motiverad att jobba hårt för att en dag vara en del av svenska teamet.


Tb till YR EM för två år sedan. Sjukt cool känsla att representera svenska flaggan.

Efter en riktig hektisk men rolig helg är jag redo för måndag igen. Idag står massor av ridning på schemat, kontorsjobb, ett pass med pt på gymmet och en lugn kväll för återhämtning. Hur ser er måndag ut? Några särskilda planer eller är ni tillbaka i vardagen efter sommaren?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Lovisa
Lovisa,
Men HUR gör du en så fin pannknopp som Sky har där? Jag får aldrig riktigt till just den inbakade biten i pannan..
brieditiseventing
brieditiseventing,
Kan göra En video och visa😘nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Sovmorgon

God morgon och GLAD FREDAG! Ändrade planer idag. Ingen galopp för mig denna morgon vilket innebär ett par extra sovtimmar - GULD.


Idag blir det en heldag i stallet. Ska klippa Alvin, hoppa mina tre och fixa en massa andra smågrejer så som manryckning, städning, beställningar och kontorsgrejer. Ser fram emot en lugnare dag faktiskt.

Resten av helgen blir det mer galopphästar, ska till Tim och Jonelle och rida igen och såklart rida massor här hemma.

Vad har ni för planer i helgen?

X/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer