GO TEAM PRICE!!!!


Godmorgon kära blogg. Lever på kicken från gårdagens WEG terräng. Hela återstående del av teamet samlades uppe i mi lägenhet för att heja på cheferna i Amerika.
Blir rörd, lycklig och alldeles varm ända in på djupet när jag ser Tim och Jonelle, båda två, leverera Näst intill PERFEKTA rundor. En tuff bana som lett till många problem samt en tight tid i vanlig ordning. Och Tim och Jonelle får det att se ut som en barnlek. FY FAN vad de är bra!!!!!!

I vanlig ordning ett ordentligt ”tack-detta-hade-aldrig-gått-utan-er-meddelande” kom senare under kvällen. Det känns verkligen stort att vara en del av detta teamet.

Fick rapporterat från både farmor och andra att de pratat om mig på SVTs sändning. Så himla kul att höra!!


Tillbaka till nuet. Klockan är 6, tävlingskläderna på & det är dags att ta in Alvin från hagen och åka på tävling. Ska åka tillsammans med Lorenzo och hans unghäst till sydvästs England och Pontispool. Håll gärna era tummar så hörs vi mer lite senare!

Bye for now. x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Jag tyckte också att jag hörde "Amanda Brieditis" och jag bah: Va? Hörde jag rätt?😅 Anledningen varför man måste lära sig att lyssna bättre😂nouw.com/karolinajonsson
brieditiseventing
brieditiseventing,
Haha, jaa🙈 coolt att va en del av detta teamet...!nouw.com/brieditiseventing
Emma_nyman
Emma_nyman,
Jag blev också förvånad när jag hörde ditt namn pga lyssnade med ett halvt öra, men alltså - hur häftigt att du blivit omnämnd i VM-livesändning? 😃 Och både Tim och Jonelle var fantastiska i terrängen, wow! nouw.com/emma_nyman
brieditiseventing
brieditiseventing,
Hehe🙈 ganska fräckt faktiskt. Visst är de?? Verkligen top-notch😍nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229