Gårdagens hopptävling

Godmorgon! Ber om ursäkt för den urkassa uppdateringen igår. Igår var ännu en händelserik dag med tävling på schemat.

Började tidigt och tog hand om stallet och alla hästarna. Hann rida lilla Bobby (nya 4åringen). Han var lite halvvild med oj vad fin. Så himla söt liten häst alltså. Han vill jag behålla!

Leo (vår nya-ish super- goom) fixade iordning hästarna och lastbilen och vi lastade för att åka på tävling med Raffi & Alvin.

Alvin var först ut. Han kändes fin, aningen grön och lite spooky då han inte varit ute på väldigt länge, men hoppade väl. Raffi var betydligt bättre igår. Hels vägen från att han kom av lastbilen var han lugn och riktigt fin, inte halvtossig på framridningen som förra veckan. Därför tyckte jag att det var så himla bra att ta med honom tillbaka till samma ställe igen.

La upp båda filmerna här på bloggen igår, så kika gärna in och kolla på dem om Ni inte redan gjort det?

Vilken av hästarna gillar ni bäst?Väl hemma igen red jag Stan, den andra nykomlingen. Han var riktigt, riktigt fin, så välriden och fin. Önskar jag kunde behålla dessa två. (Mer Bilder av de nya utlovas!!!)

Rafa hade också en fullspäckad dag med galopphästar, red flera av marks + sina tre. Så stallet var inte klart förrän vid 6. Vi gick ut i regnet och byggde bana inför dagens hoppning. Sedan direkt därefter hade vi kompisar över på middag, som hade kommit innan vi ens var klara med stallet, haha (därav den dåligs uppdateringen).Mörkt ute, banan färdigbyggd för dagenIgår var en sån hopptävling med kaos på framhoppningen. Hästar överallt folk som red in i varandra osv osv. Någon som känner igen detta? Jag var väldigt nöjd hur jag inte påverkades av detta och bara höll mig till planen. Skulle någon vilja att jag skriver ett separat inlägg om just framhoppningar?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

erikarobertsson
erikarobertsson,
Hatar kaosiga framridningar. Bland det värsta som finns ://nouw.com/erikarobertsson
Sanna
Sanna ,
Vill gärna höra om framridningar! Kan ju typ inget om det haha.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229