Gårdagens hoppning - FILM

Gårdagen var så himla mysig. Stallet från tidig morgon till sen kväll. 4/5 hästar blev helt fädigfriserade (har en man&svans kvar nu idag). Vill ha hästarna i stallet i toppskick - jämt. Tycker det gör ett så mycket bättre intryck att hästarna är välfriserade - inte enbart när de ska på tävling.


Efter lunch byggde jag bana för att hoppa Alvin & Raffi. Alvin fick börja. Misstänker att han inte hoppat jättemycket under tiden hemma i Sverige. Hoppade fram över kavalettis och enstaka hinder på volt för att hitta balansen och rytmen och leka med växlarna. Hoppade sedan en liten bana. Kändes bra, lite all-over-the-place såhär första gången men absolut okej med lite att öva på. Här kommer film:

(Fick tyvärr inte plats med hela filmen..:()

Sedan var det Raffis tur. Det var som om att poletten trillade ner idag. Han var så himla pigg sist men igår kom han ut så mycket bättre. Underbar rytm och känsla. Fortsatte att leka runt banor med mindre hinder för att bara hålla fokuset på rytmen och balansen. Hade hela tiden i huvudet att ”ta av benen” från honom oh det gjorde verkligen så himla stor skillnad på en känslig häst som honom. Tyvärr ingen film på det, men känslan minns jag väl.


En härlig uteritt med Sky och Rafa i eftermiddagssolen och sedan stallfix hela eftermiddagen medan Raf red några hästar för Mark. en Härlig dag avslutades sedan med middag och kortspel med Max och Cameron, två härliga polare.


Nu kör vi igen!

??x/A 

Likes

Comments

Emma_nyman
Emma_nyman,
Vad kul med lite film! Han ser jättefin ut 😍nouw.com/emma_nyman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Write a comment...
IP: 82.99.3.229