Fullspäckad tisdag

Ännu en ”arbetsdag” förbi. En riktigt härlig dag. Har ridit från morgon till kväll och tvättat bil & lastbil. Fyra här hemma och två åt kunder. Eller en åt en kompis rättare sagt. En kompis som har skadat sig. Den här kompisen jobbade jag med under mitt första år hos Tim & Jonelle. Då hade han precis börjat rida. Han var den blygaste killen jag någonsin träffat och vi blev best buddies. Idag är han en riktig festprisse, verkligen Ultrasocial och så självsäker. Han rider 3* fälttävlan med den här hästen som han själv har producerat. Idag jobbar han hos en stor brittisk yr hoppryttare. Så himla kul att komma dit och se hur han har utvecklats dessa fyra åren. Verkligen så himla underbart att se nära vänner växa. Känner mig typ så himla stolt över honom. Hans häst kändes superfin och det var kul att ses igen!

På eftermiddagen åkte jag till nästa kund. En Dam som jag börjat hålla lektioner för här i närheten. Hon trillade av illa för några år sedan och har varit rädd för att trava sedan dess. Idag var andra gånge jag höll lektion för henne. Jag sitter upp först i 10-15 min. Gör övergångar och tempoväxlingar så att hon ser att hästen kan. Sedan sitter hon upp. Vi gör skrittbanor, tränar på öka och minska tempot. Hon måste ända sitt fokus från att se faror till att fokusera på själva ridningen. Typ ”störa” eller flytta fokuset från ett till ett annat. Därefter några travsteg. Sen skrittjobb igen. Sen lite trav igen. Hon hade gjort stora framsteg sedan sist. Så himla kul att se och följa även en sån här resa. Annorlunda, men kul!

Klar med stallet vid 6.30 och så kom mamma & pappa tillbaka till oss efter deras roadtrip till kusten. Alltid lika underbart att träffas. Ikväll blir det middag på vår indiska favoritresurang på granntomten. Hungrig som en häst och SÅ redo för middag!


??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229