FREDAG 06-21

Sitter med Phil Collins sjungandes i husvagnen, solen är på väg ner, killarna är och hämtar mat, armarna är solbrända, hästarna är knoppade, lastbilen är packad, stallet är klart, jag är trött men varm och lycklig. Hur är din fredag kväll?

Dagen har varit bra trots att jag vaknade med världens ryggskott. Vi har verkligen haft topptempo - tidig morgon till sen kväll. Jag hjälpte Rafa att hoppa tre innan klockan nio i morse då han åkte till ett annat stall för att rida några hästar. Jag fortsatte med mina. Hade fyra att rida mellan 9.30 och 1.30. Gott om tid för var och en. Dressyr på Alfie som jag ska tävla för första gången imorgon, bommar och småhinder med Nigel, hoppade den nya för första gången (han är väldigt grön men ska bli ett spännande projekt) och red ut Zinnia, på hemvägen repeterade vi vattenhindret, hon var riktigt duktig och har verkligen förstått det nu. Nästa vecka tänkte jag ta ut henne på första "riktiga" terrängträningen. Tycker dock om att kunna göra lite då och då här hemmavid innan man tar ut dem på en stor träningsbana.

I eftermiddags åkte vi vidare för att träna terräng med två hästar. Två väldigt bra pass i hettan. Alltid lika kul att rida terräng! Kom hem igen vid 7. Knoppade två, packade lastbilen redo för en tidig avfärd mot tävling imorgon. Klockan är nio, jag är redo för middag och sängen! Vi hörs imorgon. chao <3

Trillade på denna bilden från EM 2017. Jag saknar denna grabben så mycket. Önskar sånna som han växte på träd. Tack för allt du gav mig vackra Sky.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229