FrĂ„gestund 🌟

VÀcks Ànnu en morgon av regnet som slÄr mot taket, nu börjar jag fÄ nog...! Sedan i söndags har det regnat sÄ gott som konstant. Inte alls mysigt, allt Àr blött och uteboxar kÀnns si sÄdÀr. Jag har pluggat pÄ massor om min kamera nu nÀr jag hade semester och var redo att komma hem och fota massor (som mitt juni-mÄl var) men inte sÄ enkelt i pissregn.

Anyway. Redo att sÀtta igÄng en ny dag. Idag blir en ganska vanlig Dag. Jag ska med Rafa nu pÄ morgonen och kolla pÄ en hÀst. Sedan vÀntar ett hoppass, tvÄ dressyr och en ska ridas ut. Ser fram emot dagens trÀningar. NÀr hÀstarna Àr klara har jag en hel del jobb att fÄ gjort. Förutom att stÀda och fÄ fixat hÀr hemma sÄ ska jag fÄ undan en hög med pappersarbete och datorgrejer. Skönt att fÄ uppröjt tycker jag.


Jag tÀnkte köra en frÄgestund hÀr pÄ bloggen, sÄ stÀll gÀrna frÄgor. Det kan vara om allt ni vill, hÀstarna, verksamheten, mig & Rafa, vad som helst. Jag ska svara sÄ öppet jag bara kan.


Ha en underbar dag <3

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Marie
Marie,
Vilka Àr dina bÀsta tips för en glad amatör som ska försöka sig pÄ sin första fÀlttÀvlansstart i slutet pÄ sommaren?
brieditiseventing
brieditiseventing,
Svar i senaste inlĂ€gget! 😊nouw.com/brieditiseventing
Sanna
Sanna ,
Hur orkar du med det höga tempot? KÀnns som du gÄr upp tidigt (05) varje dag och sedan kör fullt ös till dagens slut.

Du berÀttade att du sÀtter upp delmÄl och lÄngsiktiga mÄl - hur kÀnns det om du ej uppnÄr delmÄlen? Hur handskas du med det?

SÄ himla imponerad av ditt ihÀrdiga arbete och driv! Du Àr min förebild!
brieditiseventing
brieditiseventing,
gulle dig Sanna❀❀❀ Svar ligger ute. kramnouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229