Frågestund - sista veckan i team PriceGod morgon, sen kväll på puben igår och vaknade ändå tidigt och känner mig ändå rastlös.... bäst att kliva upp och dra och till stallet.


Det är dags att dra igång min allra sista vecka hos Team Price... söndag till fredag - Done! Kan ni fatta?! Det kan inte jag.


Vilka fantastiska tre år jag haft på Mere Farm med teamet.


Som en liten avslutning tänkte jag denna vecka köra en frågestund om just tiden jag haft i team Price i fall någon har några frågor eller funderingar. Välkomna att fråga på!

Ha en fin söndag<3

X/A

En vanlig dag på jobbet med ridning av Luhmulen och Burghley vinnare...?!

??x/A 

Gillar

Kommentarer

KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Var det jobbigt i början med ny miiljö, nya människor och engelskan? Vad var det för känslor egentligen?nouw.com/karolinajonsson
Ann
Ann,
Hej! Tack för svaret om träningen av unghästarna 😊 Efter din tid hos Price där hästarna går ute på nätterna och åker på ”semestrar” (verkar vara ett fantastiskt hästliv!), kommer du ta med dig det konceptet i framtiden, eller hur tänker du nu kring den traditionella hästhållningen för tävlingshästar (med hästarna på box och rasthage dagtid). Det kräver ju väldigt speciella förhållanden att kunna ha hästarna på det sättet (mark är dyrt!!) men kommer du försöka fortsätta med det konceptet? Känns inte riktigt som att det skulle fungera i Sverige med våra kalla vintrar och lera/obefintligt bete på vintern (även i Skåne) men man kanske bara måste tänka lite nytt även här hemma? Hur skulle du gjort? 😃
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229