Första ridturen på AlvinÄnnu en härlig solig dag fylld med det jag gillar allra bäst : hästar.Lilla Alvin verkar haft en härlig första natt ute med grabbarna. De stog typ längst bort i hagen när jag kom vid 7-tiden för att ta in dem. Väl inne mötte han på både vårt lilla lamm Milo och grisarna Sprig och Fern. Lite märkliga till en början men efter en stunds snack var även de polare. Han är verkligen sjukt cool vad gäller den stora miljöomväxlingen.

Gav Raffi frulle och travade upp honom innan han fick gå ut i hagen och njuta av sin lediga dag. Har som rutin att trava upp hästarna direkt på morgonen efter en tävling för att se så allt är väl.


Därefter var det dags för första ridturen på Alvin. Red ut tillsammans med PJ och han skötte sig verkligen exemplariskt. Tittade sig omkring men så himla lugn och fin. Verkar Verkligen ha underbar personlighet och attityd.

Därefter ett lösgörande dressyrpass på sky som kändes väldigt bra. Efter sky stod lastbilen redolastad med Molly för att åka till galoppbanan. Trots hettan kändes hon verkligen helt fantastisk. Skulle hon varit en bil hade hon varit en trimmar Ferrari. Har helt ärligt aldrig ridit en såhär snabb & uthållig häst i mitt liv. Antar att det krävs någonting extra för att vinna badminton 4*, som Molly gjorde tidigare i år....


Följ mig på Horseflow för typ 10 updates om dagen
🤩


I eftermiddag blir det stalljobb, manryckning och lite annat pyssel och sedan ikväll tjejkväll med bio och middag. Ska se den nya Mamma Mia filmen 😍 någon som har sett den?


x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
brieditiseventing
brieditiseventing,
Fluffy_Unicorn_82
Fluffy_Unicorn_82,
Alltså grisen 😍😍😍 Sååå himla söt 😍😍 Dina hästar är ju jättefina, men grisen blev jag allt lite kär i 😂😂nouw.com/fluffy_unicorn_82
brieditiseventing
brieditiseventing,
visst är han hahah!!! Idag hängde han med mig och tog in höstarna (bilder kommer 🤣)nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229