Första dagen på Irland

Första dagen på Ballindenisk har passerat. Vi kom fram vid nio igår morse efter en helt galet lång resa. Älskar verkligen att rulla in på en ny tävlingsplats, lasta av nyfikna hästar, hitta deras boxar, låta dem rulla/äta/dricka, få iordning alla prylarna och utforska den nya tävlingsplatsen. Hästarna fodrades och vi lämnade dem själva några timmar för att äta och sova. Vi passade på att käka frukost, tjuvkika på banan, kolla in proffsen som tränade sina hästar, bla Oliver Townend, Izzy Taylor, Padraigh McCarthy och många fler. Lärorikt och se när de skolar sina hästar inför stora tävlingar. Det är helt klart majoriteten som sitter på dressyrbanorna och övar program men också många som gör lättare joggingpass/galoppjobb. Dagarna innan tävling handlar det om att göra det som passar din häst allra bäst innan en stor prestation - så att de är som bäst när det
gäller.Den här tävlingen har en helt underbar atmosfär. Den är SÅ IRLÄNDSK. Ska ta massa bilder idag så jag kan visa er. Tävlingarna hålles hemma hos en underbar familj som har detta som sin ”hobby”. De har byggt upp resturang och sekretariat i deras uthus typ och allt är i deras massiva trädgård. När vi klev in i resturangen hälsade alla glatt led handskakning. Kändes så himla genuint och fint. Riktigt familjär känsla på hela platsen.

Efter att vi hade käkat lunch gick vi banan ett varv. Stort, väldigt irländskt men fint. Det är helt klart ett step up för Falula men hon är
Väl förberedd. Bilder på terrängbanan kommer också under veckan!

På eftermiddagen fick Falula ett lättare pass. Lösgörande jobb runt hela anläggningen. Såg riktigt avspänd och fin ut. Idag väntar mer fokus på dressyren och programmet. De är näst sist ut och rider vid 2 tiden imorgon.

Idag är det dags för vår kompis,Marcio, att rida sin dressyr. Så jag ska hjälpa till att göra dem iordning för sitt test vid tolv.


Dags att fodra och sätta fart med stallet. vi hörs senare!


??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229