Flytt till husvagn - better or worse?


En husvagn - jovisst. För somliga kanske lite av ett nedhopp från det döläckra hus jag bott i de senaste tre åren. Men inte för mig. I det fina hus Där jag bott har det under det senaste året inte riktigt känts som mitt hem. Mer typ som någon stans att ha mina grejer och sova ibland.

Mycket anledningen till detta är att jag och Rafa åkt som jojosar mellan hans och mitt och våda två delat boende med någon annan. Det Har funkat bra me det ska bli så sjukt härligt att bo någonstans där man vet att man faktiskt kommer sova varje natt osv. Kommer bli sjukt mycket lättare att hålla rutiner.
Framförallt vad gäller mina bekymmer med kost så tror jag att den här flytten kommer gynna mig. Att faktiskt se till att ha mat i kylen (som jag inte haft på länge förut då jag inte haft mycket rutiner) och kunna planera Maten bättre. Rafa är väldigt duktig på att se till att äta rejäl bra mat och jag är väldigt intresserad av matlagning och tycker det är väldigt kul.
Så även om att flytta till husvagn kanske inte låter sådär super rockigt så tror jag att det kommer bli en bra förändring.
Bäst av allt att få bi tillsammans med Rafa såklart.
x/A

Kenza tycker helt klart bättre då hela vår lilla familj är samlad

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Alltså det ser ju rymligt ut!nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
det är de verkligen!! 😊nouw.com/brieditiseventing
mariellefriman
mariellefriman,
Nu känner jag mig ju skittaskig för min kommentar jag skrev på ett annat inlägg... 😔 menade inget illa med min fråga iaf! 😘 nouw.com/mariellefriman
brieditiseventing
brieditiseventing,
hahah nej men gud nej!!! Det är absolut ingen fara. Jag tänkte bara förklara i ett nytt inlägg 😜😚nouw.com/brieditiseventing
mariellefriman
mariellefriman,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229