finally 2019!!

YES. Dagen jag så länge jag väntat på. Ett nytt år och jag mår så bra. Fylld med energi. 2018 var inte det bästa år jag haft men oj vad jag lärt mig. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och jag känner mig frisk. Det är som att den gamla Amandan hittat tillbaka i sin kropp och för det är jag så tacksam.


Trots att så gott som vartenda dag spenderades på hästryggen och jag fortsatt jobba stenhårt med hästarna och ridningen så har jag haft ett annat huvudfokus det här året. Att bli frisk och hälsosam. Tackvare fantastiska människor i min omgivning, min familj, mina vänner, min hund och mina hästar och inte minst Rafa har jag nått årets stora mål och dröm. Att bli frisk. Fy fan vad jag är stolt.

Det har verkligen inte varit lätt och jag har gått igenom mående som jag aldrig tidigare vetat fanns. Jag antar att det fortfarande kommer svänga tillbaka någon gång då och då men inte alls på den nivån.Utvilad, och framför allt hälsosam är jag mer redo än någonsin att återvända mitt hela fokus på hästarna och ridsporten och vår spännande nystart nu 2019. what dosen´t kill you makes you stronger


x/A 

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
GOTT NYTT ÅR finaste!! <3nouw.com/matildaberlin
AlvaTillback
AlvaTillback,
Gott nytt 2019!💕nouw.com/alvatillback
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229