Femmiljonertrehundratrettiosex........eller kanske inte riktigt än. Men många gånger har jag flugit i backen under de 18 år jag spenderat år ridningen. Och en till på listan blev det idag. Skriver jag med ett cheeky leende på läpparna... tss.

Efter en härlig dag hemma på stallet med bla hoppning av Jonelles unghästar så lastade jag grabbarna grus på lastbilen och körde till marks galoppbana. Tränade sky som kändes väldigt bra trots ultrahettan. Skrittade av på långa tyglar, utan stigbyglar runt banan. Och vips trampade sky på en gigantisk kanin och jag, sky och kaninen blev alla precis lika skrämda. Jag som trodde jag kört slut på bensinen i Skys tank hade fel! Han flög nog 4 m upp i luften och lika så gjorde jag. Bara att jag landade bakom honom, på marken... aotsch!!! Fick skys has i magen och några skrubbsår. Men upp & hoppa och hittade sky vid lastbilen. En skrittrunda och dusch fick det bli innan vi fortsatte vidare.

Körde sedan hem till brasilianska Os ryttaren Marcio Jeorge där Rafa hade byggt en bana. Raffi fick sig ett bra hoppass. Inte helt nöjd med mig själv idag men jag vet vad jag behöver träna på och det ska jag definitivt göra.
Grabbarna fick sedan snällt vänta på lastbilen medan jag och Rafa hoppade två av Marcios höstar. Jag fick lov att hoppa en fin brasiliansk 6åring som tävlar på 1* nivå. Himla nyttigt och kul måste jag säga.

Nu har jag precis kommit hem, nattat hästarna (släppt ut dem i hagen dvs), fodrat resterande hästar och nu blir det en dusch, middag samt att knåpa tillsammans med Rafa på några spännande planer vi har på g.

Ha en härlig torsdagskväll så hörs vi imorgon. Chao! x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Hahaha! Med hästar kan verkligen ALLT hända..! 😂😂🐰nouw.com/mariellefriman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Tur det gick branouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229