Existensiell.

En väldigt produktiv dag senare sitter jag uppkrupen i soffan brevid Kenza. Hör regnet smattra mot fönstren. Tända ljus överallt. Mysmysik på. Middagen är redo och jag väntar på att rafa ska komma hem från att rida en kunds häst.

Att träna gör något med mig. Det får mig att tänka så klart. Att slappna av riktigt och bli så jordnära. Existensiell på något sätt.

Idag lyssnade jag på en podd med Karolina Klüft som väckte starka känslor hos mig. Hon talade om liv och död på ett så naket sätt. Mina tårar bara sprutade. Livet är så sårbart. Man blir som bländad i farten och känner sig odödlig. Små saker i vardagen och livet känns som the end. Men är det det?
Försöker sätta saker i perspektiv för mig själv. Verkligen gå in på djupet och uppskatta livet. Tänk vad mycket man har att vara tacksam över.


Dessa tankarna leder mig direkt in på min familj. Jag är verkligen tight med min familj. Och det är nästan som att ju längre jag bott långt bort, desto mer saknar jag dem. Livet är så sårbart och det är så lätt att ta människor i sin omgivning för evigt. Allt har ett slut. Det suger. Men det är sant. Och det är livet. Snälla alla ni. Tryck på paus. Fundera på dig. Vad är viktigt för just dig? Hur mår du? Tar du hand om, uppskattar, säger tack eller förlåt till dig själv och de personer som betyder som allra mest för dig?


Inget varar för evigt och ingen är odödlig, inte ens jag.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Livet är verkligen skört och det kan vända så fort . Man ska aldrig ta nånting för givet eller någon ❤️nouw.com/fia_jungdalen
stallhörnan
stallhörnan,
Just det insåg jag förra året när jag insjuknade akut. Jag har verkligen reviderat mitt liv och vilka jag umgås med. Nu omger jag mig enbart med dem som verkligen tycker om mig för den jag är. nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229