Ett ostrukturerat veckoinlägg

Söndag är här och veckan är nästan förbi. Det har varit en rolig vecka. Har ridit och tränat massor och varit så himla motiverad. Gud vilket roligt jobb jag har. Hästarna känns riktigt bra. Olivia som tog hand om allting när vi var borta gjorde ett helt fantastiskt bra jobb. Så himla skönt när man kan åka iväg och inte behöva bekymra sig om någonting där hemma.

Några av hästarna har kommit tillbaka från sina semestrar i veckan. Bla Zinnia som fick en vecka ledigt. Det är fantastiskt vad dessa små semestrarna gör. De är som om att de smälter allt som de lärt sig. Hoppade Zinnia igår. Hon har alltid varit ärlig men bara aningen frågande, men nu efter semestern var hon så på det. Inga tveksamheter någon stans och hon kändes så himla glad och taggad att få hoppa igen. Och än en gång - WOW vilken häst jag har!!


Veckans tråkigaste var nog att Nigel såldes. Önskar ibland att jag kunde ha obegränsat med pengar eller en ägare som kunde låta mig behålla riktiga stjärnor som Nigel är. Men men, det är Life. Han kom i väldigt goda händer i alla fall och jag är säker på att han får det jättebra, det är det viktigaste.

Helgen har varit jättemysig. Rafa är hemma igen och det känns som familjen är återförenad. Har ridit en hel del, varit på fest hos en kompis igårkväll med alla de närmsta vännerna och efter en lång natt hade vi idag en RIKTIG sovmorgon. Det var så himla skönt. Sov enda till nio och låg kvar i sängen i nästan två timmar till. Så himla skönt. Har precis varit iväg med rafa och hjälpt honom hoppa ett par hästar och nu ska vi hem och rida ett par stycken hemma och sen fortsätta vår lediga söndag.

Imorgon börjar en ny spännande vecka. Har en tjej som kommer för en veckas provjobb, tre tävlingar, terrängträningar och massa annat kul.

Hur har er vecka varit? Och Vad ska ni göra nästa vecka?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Emma_nyman
Emma_nyman,
Härligt! Jag laddar upp inför jobbstart imorgon, både jobbigt och skönt att komma tillbaka till vardagen nouw.com/emma_nyman
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Härligt 😍 jag har en rolig vecka med förberedande terränghopp på onsdag och fältävlan på söndag 😊 nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229