Era frågor om nästa års verksamhet

Alright, har fått massor av frågor ang nästa års spännande nystart och uppstart av stall tillsammans med Rafa. Detta kommer att bli en så sjukt spännande utmaning och jag och Rafa sitter konstant och grubblar på idéer, planer, ridövningar, organisation, budget osv. Dock är det någonstans bara så mycket man kan göra och planera nu såhär i förväg. Även om vi vet vad vi ger oss in på och vad vi vill så är det svårt att nu säga hur det kommer att bli.


En sak vi båda är överens om är att vi startar dethär med syfte och mål att på sikt bli toppryttare med en Rad bra tävlingshästar var. Vi båda två har samma långsiktiga mål och vill båda det här lika mycket. Men att bygga upp en verksamhet tar tid. Tid och hårt jobb. De första åren kommer vi behöva ägna den mesta av vår tid och engagemang åt att få verksamheten att rulla. Båda två har supportande familjer -men de är långt, långt bort. Så trots deras stöd är detta upp till oss. Detta är vårt och det är vårt ansvar att få det att få snurr.


Till en början kommer vi behöva vara hungriga som tusan. Tacka ja till alla jobb och hästar vi någonsin kan. Mycket tid åt att åka runt till andra stallar och rida, hålla lektioner och jobba med andra diverse jobb. Detta vid sidan av vårt stall som ska skötas dagligen. Vi står i en position att skapa vårt namn och varumärke, bygga upp samarbeten och relationer med ägare, sponsorer och elever. Söka efter alla möjliga framtida samarbetesparnters vi kan.


Ett varningsfinger jag fick från Tim när vi satt och snackade var att inte glömma bort varför vi gör dethär och ”fastna” med träningar och jobba för hårt med andra jobb för att få det att gå runt. Hela tiden påminna oss själva om våra långsiktiga mål och prioritera vår egna satsning. Så snart vi kan omprioritera vår vårdag så vi kan lägga mer tid på den egna satsningen så ska vi försöka göra det.


Det känns lite som att slänga sig ut på okänt hav samtidigt som det här ska bli så galet kul. En dröm jag haft sedan barnsben - och att få göra det tillsammans med Rafa, min bästa vän, coach, tränare & partner. Vill sätta igång NU!!!


??x/A 

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad spännande 😃😃nouw.com/emelieanderssoon
mariellefriman
mariellefriman,
Hejja er! 👏🏻👏🏻👏🏻nouw.com/mariellefriman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229