En trött onsdagmorgon

Vaknade med ett tungt huvud, känner mig Bakis trots att jag inte drack en droppe igår. Antar att det bara var en galet lång dag med jobb mellan 05.00 och 23.30. Hade en väldigt trevlig dag i alla fall på Ascot.

Tydligen precis utanför stora entrén finns dör ett stort fält där folk parkerar och har ”baklucke-picknick”. Tydligen är dessa platserna något folk ärver från ”fint folk” för många hundra år sedan. Mitt jobb igår var att vara chaufför och hjälpa till att servera på lunchen. Allt gick väldigt bra. I tid med att sällskapet gick in på själva Ascot för att kolla på galoppen började regnet ösa ner. Detta plus det faktum att jag kände mig rejält ”underklädd” Fick mig att stanna i bilen och inte ens försöka gå in. Tror I för sig inte att det hade gått utan att betala en förmögenhet. Ganska kul att bara sitta i bilen dock och kolla på alla vackra kläder och hattar. Helt otroligt vilka kläder folk bär! riktigt häftigt! Fick gjort en hel del jobb också, ingen bortkastad tid här inte!!
Kom hem igen vid nio och åkte hem till Marcio där killarna var på middag. Trevligt och mysigt som alltid.

Idag är det ännu en fullspäckad dag. Ska rida mina fem, ska åka till banken och sedan åka och bygga bana på ett stall en bit härifrån. Imorgon ska vi åka och hoppa 10 hästar. Ska bli sjukt kul!!

Vad har ni för planer idag?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Åh, Ascot! En punkt att pricka av. 😊 Idag har vi startboxtränat och ridit jobb på morgonen...eller vi o vi jag har kört o avkomman har ridit. nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
Verkligen superhäftigt!! Trots att jag inte kunde gå in och se galopplöpen🤦🏼‍♀️nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229