En torsdag som rusat förbi

Vart har denna veckan tagit vägen? Juste, jag sov bort den.. 🙄 min flunsa verkar ge med sig sakta men säkert och jag har varit människa så gott som hela dagen.

När stallet var klart i morse åkte jag till sjukgymnasten. Mer och mer sällan nu men tror ändå det är grymt viktigt att uppehålla det. Hon var väldigt nöjd med min utveckling men det smärtar fortfarnde när jag böjer benet ljupt. Har jag otur kan jag ha skadat även miniskeln... Förhoppningsvis kommer det inte förändra allt för mycket utan bara ta lite längre tid.

Väl hemma fixade jag en del på stallet och hemma och sådär innan jag åkte med Rafa till ett annat stall där han red ett par hästar. Hem och rida vidare. Red dressyr på mina två. Två väldigt bra pass. Avslutade båda med att rida igenom program på gräsbanan med staket. Duktiga båda två.
Därefter nykomnlingens tur. Lilla Niegel. Han är sjukt lik min gamla ponny, så himla skydd i början, så fort man rör sig så rycker han till. Plutten. Spenderade mycket tid med honom lös i boxen. När jag jobbade honom var betydligt piggare än igår och brallade rejält på linan till en början. Så söt haha. Longerade en halvtimme innan vi gick ut i banan och skrittade över lite bommar och sådär. Han var riktigt duktig. Efter att man har jobbat med honom är han som en ny häst. Så mycket lugnare och har mycket mer tillit. Detta ska bli ett roligt projekt!


Väl klar med allt pyssel i stallet blev det en snabbdusch och sedan vidare på ett möte inför sommarens Panamerican Games med Rafa.

Imorgon blir det fullt upp med podd, bank, jobbintervju (..!!), ridning, göra iordning inför tävling på lördag. Fullt upp!!

Hur är det med er? Har ni ett bra avslut på veckan?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229