En solig dag på Bicton Arena

På rull norrut igen efter ett par dagar på Bicton Arena med Rafa.

Hade en tidig morgon igen med uppstigning vid 5. Åkte till stallet och fodrade och mockade medan Rafa pre-rode båda två. Vid nio var första klar för sitt dressyrprov, Falula. Hon gjorde ett riktigt, riktigt fint test. Sjukt kul att följa hennes utveckling, det känns som att hon successivt steppar upp en nivå varje gång!

Alfie var inte riktigt med Raf idag, lite motstridig men inga större missar.

Rafa red båda hästarna samtidigt som Chris Burton. Och WOW. Han är minsann magisk. Så galet fascinerande att se hur han värmer upp sina hästar, han gör typ allting fast ”för mycket” så att inne på banan blir det mycket jämfört med alla andra men lättare för själva hästen. Typ en mellantrav, han går från supersamlad direkt in i mellantraven och sedan direkt till väldigt samlad trav igen några steg. Övergångarna inne på banan är sedan därför betydligt enklare. All hans fyra hästar i klassen ligger i topp 6 i klassen - det säger en del. Fantastiskt kul och inspirerande att se - som vanligt.

Dessutom är Burton en så grymt trevlig man, han pratar alltid och känner igen en. Det tycker får en att respektera och se upp till honom ännu mer - han har liksom inte den här attityden att han är störst, bäst och vackrast.


Efter att tagit hand om hästarna gick vi terrängbanan. Backigt som attan och väldigt stark terrängbana. Stora hinder och mycket frågor hela vägen runt. Ska bli spännande att se Rafas två hoppa runt banan på söndag!!

Sånt man har i handväskan, ni vet?


Ska bli skönt att komma hem för ett slag innan vi åker tillbaka sönderbit igen klockan 3 på söndag morgon. Imorgon blir en hemmadag. Ska rida en del och spela in podd med Jossan. (Snart måndag igen!!!)

Hur ser er helg ut?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Så härliga bilder! Kramnouw.com/malinkirstine
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229