en regnig och oj-så-ledig söndag

Godkväll bloggen. Vilken dag. Vilken underbar dag.

Har verkligen myst exakt hela dagen och bara laddat batterierna. Inte ofta händer det i mitt liv som både jag och Rafa har en heeelt oplanerad dag tillsammans (ifs något jag valt själv, och älskar). Regnet har öst ner precis hela dagen vilket till och med får en duracell - kanin, som mig att chilla...Hade en lång skön morgon i sängen med ERM - live stream. Efter att ha fortsatt min stora garderobstädning, åkte vi ner på town, till ett dömysigt fik, där vi kollade på den spännande avgörande terrängen på ERM och käkade scons och drack kaffe. Åkte hem igen vid 4--tiden och hoppade i myskläderna igen. Medan en fläskpannakaka (eget, nyttig och sååå gott recept) stod på tillagning i ugnen, fortsatte jag mitt städryck, dammsög och städade hela köket. så skönt att få det avbockat på listan. En god middag, sedan kröp vi ner i soffan och började kolla på en ny serie - LUTHER. Jag är normalt sett URKASS på att kolla tv och film. Myror i brallan DE LUXE. men, beleive it or not, jag kollade helt fokuserat på tre hela avsnitt. *stolt*


Nu, lagom till läggdags, har myrorna hittat tillbaka och jag har aningens för mycket energi igen.. Men det känns sjukt skönt att kicka i gång nya veckan fulladdad med ny energi!

Hade tänkt få jobbat mer här på bloggen men tog verkligen ledigt från allt, inte haft mobilen på och för en gångs skull bara varit. Sjukt skönt ibland.


Hur har er söndag varit? Redo att köra igång nästa vecka?


x/A


Ohja, juste! Veckans hiss och diss.


HISS: hur mycket mer stabil och hälsosam jag varit. ÄNTLIGEN. Det har varit ett lååångt år men äntligen känner jag mig stark och har hittat tillbaka till mig själv igen.

DISS: Att inte alltid räcka till. Mitt fokus ligger till fullo åt hästarna och ridningen. Enda gången jag kan slappna av ordentligt är om jag är tillsammans med Rafa, som idag, annars är jag alltid "on - the - go" om ni förstår vad jag menar, Även när jag är omking vänner kan jag inte riktigt chilla. Det är något jag vill bli bättre på.??x/A 

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
Låter som en välbehövlig söndag! nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
jaa, helt underbart <3nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229