En extradag

Det är inte ofta jag sover på dagtid. Men jag vaknade precis efter att ha sovit i tre timmar. Galet skönt. Känns som att kroppen och mitt huvud har gått på 110% den senaste veckan. Tidiga morgnar, sena kvällar och mycket i huvudet. Älskar verkligen när det är full rulle men än en gång - återhämtning är key.

Idag blev inte riktigt som planerat. Skulle köra rafa och Alma till flyget tidigt i morse, lagom till vi kom fram insåg rafa att deras flight inte var förrän imorgon... bara att åka hem igen - haha. Har i stället haft en riktigt skön extradag tillsammans. Kollat på Aachen tävlingarna, fixat lite i stallet & kört två hästar på semester, fixat iordning lite här hemma, lite kontorsjobb och en underbar lunch och massa sömn. Nu bär det av till puben för att jobba ett kvällspass.

Imorgon kör vi igång igen med hästarna och ridning här hemma. Det är sjukt skönt och lyxigt att de kan gå ute så mycket nu på sommaren så både de och vi kan få en ”ledig” dag emellan åt.


Hur har er helg varit? Lugn & skön eller mycket som händer?

Som klistrande framför terrängen på Aachen. Älskar att kolla på terräng!!

Alla mina gamla chefer var med : Sandra Auffarth, Peter Thomsen, Tim & Jonelle price

Underbara hästar på välförtjänt semester

??x/A 

Likes

Comments

Jennyfordal
Jennyfordal,
Jag har också varit hos Peter thomsen, inte jobbat men ridit på hans bana när jag jobbade åt malin Larsson Petersen. 😍nouw.com/jennyfordal
linaahnberg
linaahnberg,
Så härligt att ni fick en extra dag ihop trots allt. Håller tummarna för er när ni är i Peru!nouw.com/linaahnberg
Write a comment...
IP: 82.99.3.229