En eftermiddag i team Price

Tiden går verkligen fort när man har roligt. Känns som det var typ två timmar sedan jag hade en skön söndagkväll med fulladdade batterier för veckan. Och nu plötsligt har både hela måndagen Och hela tisdagen svävat förbi.

Full fulle idag likasom igår. Tidigt i stallet innan en förmiddag på galoppstallet. Kunder och ridning och hovslagare hemma. Därefter vidare för att hämta foder och sedan åka till My old home - MERE FARM. Tim ringde och frågade om jag kunde komma och rida ett gäng hästar. SÅKLART. Mina gamla älsklingar. Så himla kul att se alla hästar igen och rida några av superstjärnorna, fick bla rida ett dressyrpass på Butghleyvinnaren Ozzie. Red även Spartacus, en av Tims superfina yngre hästar, eller jag insåg att han redan hunnit bli årta år. När jag kom till Mere Farm för allra första gången för tre & ett halvt år sedan var han en knappt tiden 4 åring. Han var lång som en giraff med gigantiska gångarter. Sedan nu idag var han bara helt magisk. Åtta år gammal, stark, mjuka som gummi och tygeln var som en sytråd. Så himla kul att följa en häst som honom- en jag tror har en väldigt ljus framtid!

En rolig eftermiddag hos Tim & Jonelle avrundades hemma tillsammans med Raf och Kenza i vårt stall. Bästa avrundningen på en grym , men lång dag!

Chao! x/A

Ozzie - Burghley vinnare 2018

??x/A 

Gillar

Kommentarer

KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Låter som en jättehärlig dag<3nouw.com/karolinajonsson
stallhörnan
stallhörnan,
Underbart! Hur går det med ditt knä nu?nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
Bättre!!! ultratejpning & knäskydd gör susen!!nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229