Efter regn kommer mer regn.


Totalt dyngsur, topp till tå, innifrån ut. Typ exakt hela dagen. Men det gör inget för mina hästar är så sjukt fina. Så fort jag sitter i sadeln är jag i min bubbla och inget kan störa mig. Någon som känner igen känslan?

Zed fortsätter göra framsteg. Idag gav han mig min favokänsla. När man jobbat hårt och pressat lite hårdare ena dagen och de kommer ut dagen efter 10 gånger bättre. Plockade upp tyglarna och kände att YES detta kommer bli ett bra pass. Värmde upp och sedan var det dags för hoppning. Han fick jobba med en gymnastikövning idag. Han behöver mer smidighet och kvickhetsträning så det var ett bra mellanpass för honom. Hoppade såhär:

3 studs (3 m mellan)
6.25 m till oxer
6.75 m till 2 studs

Riktigt bra träning för honom och han levererade ett jättebra pass. Igen. Superstar.Efter stallet drog jag till gymmet och körde ett bra ”helakroppenpass”. Avslutade med en lååång stretch. Välbehövligt. Nu är det dags att kila vidare för att passa barn ikväll, lovar jag kommer somna på soffan så fort jag sätter mig haha.

Måste såklart berätta för er om vårt nytillskott i familjen - en ny bil!!! Kolla vilken snygging!! Vad tycker ni att vi ska döpa honom till?

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229