Dressage day - Aston CNC*** u25

En lång dag senare. Sky är ute i hagen. Jag ligger på golvet, nyduschad och reflekterar. Idag gjorde jag del ett, dressyrprovet, i u25 klassen på Aston le Walls.
Efter att ha kommit fram på tok för sent, på grund av sjukaste bilköerna, så Är jagsjukt nöjd med dagens test. Sky kändes väldigt ridbar och fin inne på banan. Bytena är våra stora svagheter så några höjdarpoäng blev det inte. Men Hey-Ho. Jag är med och rider på 3* nivå i en stor u25 klass. Testet vi levererar på tävling ligger på samma nivå som på tävling. Jag samlar på mg erfarenheter genom att tävla mot u25 toppen och bara delta i de stora klasserna. Motiverad till 1000 att gå hem och träna ännu hårdare för att i framtiden ligga i toppen efter dressyren. Potentialen finns där, det vet jag!!

Men innan vi säter oss i dressyrsadeln igen så har jag ett par andra grejer på att-göra-listan. Nämligen banhoppning och terrängprov som väntar imorgon. Taggad? Japp!! Gick banan nu i eftermiddags och det ser GRYMT kul ut. Vill bli utsläppt på banan NU!!
Först en natts sömn, ska rida banan i huvudet minst 50 ggr. Imorgon rullar vi hemifrån vid 7.30. Håll gärna tummarna!!
Kram på er. Och lycka till alla ni som tävlar till helgen.
x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229