Dag sju

Hej! Tisdag eftermiddag är här. Hästarna blir äntligen skodda och jag dricker Kaffe och tar mig en paus. Idag har varit full rulle i vanlig ordning.


Stallet i morse innan jag åkte på en tur för att få gjort en del ärenden. Apotek, Vodafone besök för att diskutera wi-fi (vilket jag kom fram i att strunta i och ist fortsätta intenetdela från mobilen , hälften så dyrt tydligen...), postade ett brev, kollade över bilens däck, olja och tankade, åkte förbi en ridsportaffär. Hovolja och msm inhandlades til Sky. Någon som ger msm till sina hästar?

På vägen hem åkte jag förbi ett kontor för att gå på möte - ett fantastiskt bra sponsormöte som jag ska spoila för er snart. Känns sjukt spännande och kul att företag vill vara med och stötta oss i vår satsning!


Väl hemma blev det en stor lunch och sedan ut i stallet igen. Städning och organisering av foderrummet, intag, hästarna fick gå i skritten en halvtimme och nu blir de skodda. Lite mer Office work för mig under tiden.


Ikväll sedan blir det ev ett yogapass (om det hinns med) sedan middag med ett gäng kompisar och bio. Vet inte ens vad vi ska se, haha. Harriet är världens mamma för vårt gäng och lagar mat till allihopa och bokat biljetter osv. Haha helt perfekt med en egen ”lekledare” 😏 annars hade nog alla bara gått hem och sovit.
Imorgon sedan är därimot ingen vanlig dag. Jag ska nämligen RIDA. Äntligen får hästarna skor på sig igen och ska börja ridas ut från och med imorgon. De ska ridas ut några veckor innan de börjar skola och hoppa igång. Det är såklart DET jag saknar mest men detta är i alla fall ett stort steg i rätt riktning!


Vi hörs senare. Chao!

x/ABest start of the day (särskilt efter några timmars stalljobb😏)

??x/A 

Gillar

Kommentarer

mariellefriman
mariellefriman,
Så härligt att få komma tillbaka upp på hästryggen! 😍nouw.com/mariellefriman
brieditiseventing
brieditiseventing,
jadu! Fy vad jag längtar!!! nouw.com/brieditiseventing
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Underbart att snart få vara tillbaka i sadeln igen 😍 Jag ger mina Msm och äter det även själv Och ger det till min gamla hund. Märker en stor skillnad på främst mig själv, hunden och Dixie. Dixie knäppte sjukt mycket i lederna hela tiden förut men det har upphört helt , min egna värk i knät som tidigare var konstant är nu nästintill obefintlig och Traj (hunden) är mycket rörligare i sin bakdel jämfört när han inte får msm.nouw.com/fia_jungdalen
brieditiseventing
brieditiseventing,
Det låter jättebra ju. Håller timmarna för positiv effekt även för Sky ! ✊🏼 nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229