Dag ett

Först ut på dagens schema stod utan någon som helst tvekan att åka till mina hästar. Så fort det började ljusna hoppade jag i bilen (som för den delen drabbats av en vattenläcka, suck). Hästarna kom när jag ropade på dem och glädjeruset i kroppen kom som en rysning. Underbara killarna. Som jag har saknat dem. Mös länge där i hagen tillsammans alla tre. Kändes så fantastiskt härligt att se dem igen.


Tillbaka på stallet gick jag och fodrade och kollade till Rafas fina stjärnor och även de verkade må helt prima. Fluffiga, glada & tjocka allihopa. Precis som det ska vara.

Under resten av förmiddagen ägnade jag mig åt pyssel och stök och städ i nya sadelkammaren. Hur kul?? Att få organisera allt så som man själv vill ha det och bygga sitt eget. Älskar det.

Vid lunchtid tog jag en sväng till stan för att handla något att äta, tanka och svänga förbi mitt gamla stall. Sjukt kul att se alla mina ”gamla” jobbarkompisar och allra mest alla hästar. Hämtade ett par paket och post som kommit när jag varit borta. Bla fick jag min nya klippmaskin. Hur kul??! Som julafton😍 den Kom med extra skär, en extra ”mini-maskin”, klippmaskinsväska och massa olja. Vilket kap!Bästa Harriet kom med mig till stallet under eftermiddagen och hjälpte mig att vara smakråd och sällskap. Dundertrevligt i vanlig ordning & massor av skratt!

Senare kom en man för att hjälpa till att få rätt på gas & vatten i husvagnen och det mesta föll på plats. Bara lite varmvatten som saknas nu 🙈

Samlade på oss massa idéer medan vi pysslade i sadelkammaren och åkte sedan på en shoppingtur. Visar er mina senaste news imrogon!

Nu , en indisk middag med Badgerstown ligan är det dags att sova. Bäst att vila upp mig för en ny spännande dag imorgon. Håller tummarna att strö och hö anländer som det ska & att mekanikinern kommer i tid så jag kan hämta hem hästarna från betet. Juste, lastbilen funkade inte som vanligt när jag startade den. Den startar, men gasen är död. Så det är ännu ett litet projekt som står på listan.


Nä, nu är det sovdags. Gonatt!

x/A

Inatt ska jag minsann inte frysa med mitt nya element 🥰

??x/A 

Gillar

Kommentarer

envanligdagpalandet
envanligdagpalandet,
Så spännande och roligt! Härligt att se dina hästar gå i stora fina hagar också! 😉 nouw.com/envanligdagpalandet
stallhörnan
stallhörnan,
Herregud så roligt att bygga upp sin egen verksamhet från grunden. nouw.com/stallhörnan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229