BONUSKVÄLL

OH YES: Den här kvällen behövde jag. Skulle egentligen jobbat som barnvakt men pga sjukdom blev det inställt och jag fick en bonuskväll. Har varit så himla mycket, både dagtid och kvällstid, på det senaste och jag börjar känna mig riktigt trött. Har massor kul med hästarna och jobb men timmarna räcker inte till. En bonuskväll var precis vad jag behövde. Få fixat lite pyssel här hemma, tvätt, fakturor, planering och organisering och lite städning. Och sen ÄNTLIGEN så har jag börjat packa inför Brasilien. MY GOD som jag längtar. Rafa är iväg på middag hos en Brasiliansk kompis, han försökte få med sig mig men jag behövde verkligen en hemmakväll.


Jag älskar att träffa kompisar och socialisera med folk, men det tar mycket energi för mig. Jag tror att vi alla är olika när det kommer till just energi. Vissa får energi av att socialisera och träffa folk och sådär och för andra är det mindre kul, och sen för vissa, som mig är det något mitt emellan. Jag tycker det är jättekul FAST jag blir sjukt trött. Jag behöver Amanda-tid och kan vara riktigt osocial när jag inte känner för det. Ibland är det bara som om att jag måste vara ensam för att bara komma ikapp mig själv. Jag tackar lätt nej till saker som jag inte riktigt känner för eller orkar just då för att ha egentid. Detta medan en av mina allra bästa polare är typ helt tvärt om. Det kvittar hur trött han är, han skulle aldrig missa en middag eller liknande. Det är som att det laddar upp hans spark, eller batterier att umgås med folk.

Tycker detta är sjukt intressant. Hur olika vi är och hur olika saker tar och ger energi. Typ hästarna kan jag hålla på med och träna och fixa i hur många timmar som helst och jag blir inte trött, medan en middag kan kännas jättemäktig.

Hur funkar du? Är det någon annan som känner igen det här?

bästisar <3

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Jag är likadan , älskar mina vänner och vi har så sjukt roligt men jag behöver mycket egentid och tackar ofta nej till utekvällar o liknande. nouw.com/fia_jungdalen
Ann
Ann,
Jag behöver massvis av egentid! Älskar att vara ute på uppdrag, leda workshops (jobbar som strategikonsult, så har ett yrke som kräver väldigt mycket socialt kapital och engagemang), resa och knyta kontakter. Men har lärt mig att efter varje sådant tillfälle så behöver jag vila med tystnad. Vila behöver inte vara passiv vila utan kan också vara aktiv vila (exempelvis rida ut i skogen, pyssla hemma) men behöver få göra det ensam för att ladda batterierna
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229