Blötaste dagen EVER

Onsdagen är förbi. Satt på första hästen redan innan 7 även imorse. En uteritt - i regn och rusk, ett annat sätt att vakna ordentligt på morgonen. När jag kom hem tog jag ett par timmar åt kontorsjobb och frukost medan regnet öste ner utanför. Fick gjort alla fakturor, bokat veterinär och ett par beställningar.

Falula kom äntligen hem igår. Efter en månad på tävlingar och resande fot fick hon äntligen gå ut i hagen igen. Snacka om lycklig!!! Med henne kom alla grejerna hem, fullpackade påsar, lådor och sadelskåp. Fick allt iordning idag på förmiddagen. Tvätt i ton och massa annat pyssel.

När regnet hade lugnat sig stack jag och vår nya svenska tjej, Lina, på en uteritt. Härligt trots stormen. Under resten av eftermiddagen tränade jag program med Alfie, som ska tävla på fredag och vi hade hovslagaren här. Mina lektioner har blivit framflyttade till imorgon pga ovädret. Kanske blir en timme på rygg i soffan med min bok och en stor kopp te i stället nu när stallet är klart? Rafa är iväg på tävlingar och kommer inte tillbaka förrän sent. Lite egentid och mys med lilla Kenza är kvällens planer.

Ni har väl inte missat senaste podden om Peru?? Finns på Spotify nu!!

??x/A 

Likes

Comments

Write a comment...
IP: 82.99.3.229