Blogged from my phone

Rio de Janeiro, vilken stad!! Idag vaknade vi upp till ljudet av vågorna på det häftigaste hotellet i stan. Efter frukost hoppade vi in i en minibuss som tog oss genom staden och upp i bergen till kristus, den gigantiska sevärdheten i staden. Bara körturen dit var magisk!!! Ena utsikten havet, nästa galet coola hus, nästa farvellas (suuuperfattiga områden), nästa en ridanläggning, nästa en jättevacker insjö där OS gick för tre år sedan, nästa mer farvellas, nästa coola byggnader igen, nästa regnskog. Verkligen stora kontraster. Rikt vs fattigt. Perfekt vs sophögar. Slott vs plåtskjul. Riktiga kontraster alltihop.

Väl uppe på toppen vid kristus möttes vi av världens utsikt. Wow. Trots att vi kom en mulen dag så kunde vi se långt. En överblick över hela staden och det var så sjukt coolt. Det är en gigantisk stad som separeras med vattendrag och gigantiska gröna regnskogsberg. Magiskt att se övanifrån.


Nu är det sen eftermiddag och vi är tillbaka på det andra hotellet vid stranden. Två riktiga chilldagar väntar & det ska bli så mysigt!!

Massa mer bilder kommer från min kamera imorgon !

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229