Besök från uk

Fredag eftermiddag den FJÄRDE januari. Vart tar tiden vägen?!?

Igårkväll kom Harriet från England för att ha en weekend här med mig. Så himla mys. Mamma bjöd oss på en undebar middag - flygande Jacob faktiskt. En av mina favoriter. Efter middagen satte vi oss med en liten flaska bubbel i mamma & pappas nya jacuzzi. Så sjukt mys.

Idag promenerade vi först till veterinären för att få henne färdig för avresa. Det är en himla massa grejer när hunden ska resa ända till England.
Pass och vaccination är fixat sedan tidigare och idag fixade vi avmaskning och hälsointyg. Check på det och nu är även hon redo att åka hem. Oj som mamma, pappa och mormor och morfar kommer sakna henne!

Åkte därefter hen till mormor och morfar på fika och lämnade Kenza. Sedan åkte vi till Malmö och Emporia för shopping. Ikväll blir det raclett middag och mys. Fortsatt mys sedan resten av helgen. Bara att njuta till fullo av det här innan det är dags att åka hem igen.

Vad har ni för planer i helgen? Är ni tillbaka på jobb och skolor efter julledigheten?

x/A

Gårdagens strandpromenad...

??x/A 

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad mys och vilka fina bilder 😊nouw.com/emelieanderssoon
stallhörnan
stallhörnan,
Vad roligt med finbesök! 😊 Själva är vi på rull för en P&J med Herr Tapir. Tänkte att det blir ett bra sätt att introducera honom på banorna. Sen väntar jobb lördag och söndag natt. nouw.com/stallhörnan
brieditiseventing
brieditiseventing,
så spännande, hoppas det gick bra för dem 😍nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229