Back in business

Guys, I’m back. Redo att vakna till liv efter några veckor off. Har varit skönt men fingrarna har hungrat efter att sitta vid tangentbordet. Jag älskar min blogg och det är helt klart dags att köra igång igen!!!

Känns lite som en evighet sen sist vi hördes. Men på något sätt har tiden ändå sprungit fram och det känns som jag har hundratusentals saker att berätta.

Först: hur mår jag? Jag mår riktigt bra. Har lagt fokus de senaste tre månaderna på att sätta mig själv i första hand - försöka att inte anpassa mig så mycket vad alla andra känner för och vill utan vara mer egen i mina beslut. Jag anpassar mig mer till min egen kropp. Typ - ska de andra ut på middag och jag är trött så stannar jag hemma och sover. Är kroppen stel går jag på yoga (har blivit massor senaste tiden och jag älskar det!!). Basically bara små saker men attityden till de små beslut man hela tiden gör i vardagen har jag ändrat på aningen. Känns sjukt skönt. Bryr mig inte så mycket om vad andra förväntar sig av mig typ utan lyssnar till mina egna behov.


Sen: hästarna? Vad har hänt sedan sist? Massor är svaret! Alfie & Zinnia & Raffi & Hugo & Leo har gått på semester för några veckor. King och Rica är sålda till fantastiska människor. Vi har två nya unghästar som vi haft till inridning: Juno & Ricky. De kom för bara tre veckor sedan från Irland - helt ohanterade. De har utvecklats helt fantastiskt och rids riktigt väl på både banan och ut. Perfekt extrajobb nu på hösten. Kul som bara den att jobba med riktiga bebisar - de ger mig alltid en tankeställare på hur fantastiskt det är hur vi faktiskt kan träna hästar.

En av de största nyheterna i höst, i alla fall för egen del är min nykomling Zed. En ny 6åring i stallet. Verkligen superspänd för vad han ska kunna åstadkomma. Kommer ett eget inlägg till honom inom kort, promise!!

Och sist men inte minst kan jag inte glömma att berätta om vårt äventyr här & nu..... vi är nämligen på rull österut mot Italien. Mot Italien och försök till OS kval med Rafa. Många långa timmar i lastbilen och massor av tid till bloggen.


Hur är allt med er? Har ni haft en bra höst så här långt?

Min nya, fina Zed

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Äntligen 😁 välkommen tillbaka ❤️nouw.com/fia_jungdalen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229