Babyfeber

Alltså dessa kidsen?!! Huuur underbart söta. Har fått bebissjuka. Kan typ inte vänta till den dagen jag är redo för att ha mina egna barn. Tänk så häftigt det måste vara!!


Idag har flugit förbi. Tränade i morse innan barnen vaknade och den vanliga morgoncirkusen drog igång. Promenerade med Coco till skolan i ösregnet innan jag & Pia åkte till stallet. Fick några timmar ledigt medan killarna passade Pia och jag red mina höstar. Wow vilka ridpass. Raffi var MAGISK. Är så himla laddad till på lördag. Red igenom programmet och han kändes fantastisk. Alvin fick ett aningenlättare pass då han tävlades i lördags.


Väl klar hade Jossan kommit och vi hade möte för podden. Ny inspelning redo för nästa avsnitt att släppas PÅ MÅÅÅÅNDAG. Längtar. Har ni hunnit lyssna på det första än? (Tips att göra när man mockar på morgonen....) länk finns i förra blogginlägget.


Eftermiddag och dags att hämta Coco på skolan innan middagsdags+bad och läggdags. Har precis ätit en utsökt middag med Harriet och har världens tjejmys. Härligt med lite variation i vardagen- men oj vad jag saknar stallet (trots att jag rider 2 om dagen) och Kenza & Rafa. Two more days.


Hur har er vecka varit såhär långt?

x/A

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229