Återhämtning och elektrolyter i värmen

Vet ni vad? Klockan är nästan elva och vi ligger i sängen och bara latar oss. Fixade stallet imorse och gick tillbaka till frukost på sängen, Netflix och nu sover både Rafa och Kenza som stockar bredvid mig. Så himla välbehövligt och skönt att ha en riktigt lugn söndagmorgon.

Resten av dagen lär fortsätta i samma takt, mys, tänkte baka morotskaka, ska iväg och käka lunch och sen lite pyssel i stallet i eftermiddag. Ska högtryckstvätta & mocka hagar och sådär. Verkligen skönt med en riktigt ledig dag emellanåt.


Det är så svårt att ge sig själv ledig tid när man jobbar och lever såhär. Det finns alltid mer man vill göra och pyssla med. Ibland är det nog viktigt att ta en paus. I alla fall för en morgon. Mysa, slappa och ladda batterier. Är du bra på att ge dig själv space? Tid för återhämtning och vila?

Hästarnas middag i kvällssolen efter tävlingen igår. Ger extra elektrolyter nu när det är så varmt för att tillsätta salter och mineraler de svettas ut i värmen. 32 grader och fälttävlan kan jag lova är riktigt svettigt. Idag är det aningen svalare, alla hästar är ute och njuter av sin lediga söndag.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Emma
Emma,
Ganska roligt att läsa din definition på en ledig dag 😂 Högtryckstvätta, mocka hagar, baka och allt. Det är hästfolk det, absolut!👍
Men skönt att du faktiskt ger dig en "ledig" dag nån gång ibland, som den arbetsmyra du verkar vara. Emellanåt måste man få lite återhämtning också. Och det måste man oavsett hur roligt man än tycker att sitt jobb är. Tack för en väldigt bra blogg!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229