är det bara jag

Efter en sen natt med jobb på en stor lunch- och middagsfest igår och en intensiv dag idag med pilates, stall, ridning och lektioner kände jag mig bara helt färdig och valde att stanna hemma ikväll. En kväll åt mig själv. Rafa är iväg och trots att jag var trött kände jag mig rastlös när jag försökte lägga mig och sova tidigare, det gick liksom inte. Veckan har varit galen. Så sjukt full rulle på alla håll och kanter och jag känner mig trött i både kropp och knopp. Trots det kunde jag inte koppla av, runt om mig är allt kaos. Vårt hus är en riktig röra. Saker överallt. Berg med tvätt från Italienresan. Disk i mängder, halvuppackade resväskor och bara grejer ÖVERALLT. Klev upp ur sängen och satte igång. Satte på Queen i högtalarna, gjorde en kopp te och drog igång

. Nu skiner köket, alla kläder är undanplockade, har planerat kommande vecka i kalendern och lagt fram kläder till imorgon. NU känns det bättre. Jag kan leva i röra till viss del men jag har en gräns. Trivs och mår mycket bättre när saker och ting är i ordning. Denna veckan har bara varit galen.

Är det bara jag som är så? Trots att jag är grym på att sova normalt sätt och dessutom trött som attan, så kunde jag bara inte komma till ro. Känner någon igen sig? Jobbar och funkar ni också bäst i ordning och reda? Tell me hur ni är!


??x/A 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229