an explanation please

Today, torsdag. En lång dag. Började med städning hemma. Klumpigare än klumpigast. Vid halv nio åkte jag till sjukgymnasten. Mitt sjukhusbesök var inte särskilt bra eftersom de inte förklarade ett knyst, de sa bara åt mig att vila i princip. Förklarade inte vad det var, inte vad jag skulle göra, inte hur mina närmsta veckor skulle se ut. Bara, att jag skulle vila i sex veckor.


....och så dog internet och allt jag skrev raderades så jag får prova igen........


Idag fick jag äntligen mer förklarat: 'yttre ledbandet är rejält uttöjt och det inre har pressats ihop och fått en blödning. Dessutom hoppade knät ur led när olyckan skedde och därför gjorde det så in i baljans ont. Anyway, ska inte sitta här och vara dramatisk. Fick en ljudvågsbehandling och tejpning och ett program att ta med mig hem. Men viktigast av allt: Jag fick ett väldigt positivt besked, att förhoppningsvis kunna sitta i sadeln igen om några veckor. YEY!! På måndag har jag nästa möte med sjukgymnasten, så bäst att träna på. Fick förklarat att det är bra att träna på och använda benet så mycket som möjligt vilket känns sjukt skönt.


Väl hemma spenderade jag eftermiddagen på ridbanan. Rafa hade Nio att hoppa och de alla var fina. Kul kul kul!!


Efter en lång dag på fötterna (trots att jag tycker att jag bara chillat runt) så är jag helt slut. Saknar mig själv och min energi. Redo att sova!


Må gott peeps, vi hörs imorgon xx/A

Saknar mitt ben och den här trion

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Emma_nyman
Emma_nyman,
Meeen vilken härlig bild! 😍nouw.com/emma_nyman
evelinasjostrand
evelinasjostrand,
Vad skönt att du fick positiva besked!! nouw.com/evelinasjostrand
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229