6 weeks off

Fy vilken morgon. Började ute i stallet i stormen. Verkligen världes stormvindar utomhus. Som ur en film börjar dagen med att jag halkar på en mossig, våt betångplatta och sätter mig rakt på rumpan. Skrattade lite lätt åt hur kul det måste sett ut.

Gick in i marks stall för att fråga en kompis där om en grej, kommer tillbaka ut och möts av att min överfyllda skottkärra blåst omkull och det är spån ÖVERALLT. Suck. Lite skrattretande. Men suck. Väl färdigstädat och mockat hittar jag inte min telefon NÅGONSTANS. Har en hoodie på mig och den måste ha trillat ut bröstfickan (still not Found it......)

Går ut med Rafas hästar till hagen, två hästar står i hagen bredvid gången där jag går och de har tuppjuck. Precis när mina två vildingar lugnar sig kommer en HINK UTFLYGANDE BAKOM HÄCKEN. Hästarna fick ännu mera spel. Oturligt nog fick jag en av dem över mig, rakt in i mitt onda knä. Smärtan var extrem. Ingen såg eller hörde mig ropandes i stormen och jag kunde verkligen inte gå eller stå för den delen. (Och mobilen var ju försvunnen...)


Lyckligtvis rullade det in en lastbil på gården som såg hästarna och hämtade hjälp. Phew.


Raf packade in mig i bilen och vi åkte till sjukhuset. X timmar senare konstaterades en skadat yttre ledband. 6 WEEKS OFF.


Kan inte förstå det. Är så galet leden och besviken och ledsen. Ny business, tävlingsdebut på lördag och så mycket att göra. Den faktiska Smärtan är en bråkdel av hur ont besvikelsen gör. Önskar att jag vaknar snart & att detta bara är en dröm.


Vilken morgon.

??x/A 

Gillar

Kommentarer

KarolinaJonsson
KarolinaJonsson,
Ånej, vad tråkigt. Hoppas du är tillbaka på benen snabbt!☹️❤️nouw.com/karolinajonsson
islandshastbloggen
islandshastbloggen,
Usch fy! Krya på dig, hoppas du snart är tillbaka i sadeln! <3nouw.com/islandshastbloggen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229