25 miljoner hästar

Kvart över 10. Stallet fixat och fem galopphästar ridna. En av dagens hästar var värd 25 MILJONER. Kan ni fatta?!?? Snacka om att jag fick hålla i mig extra för att inte åka av haha. Jag måste säga att gud vilken känsla. Farten och kraften i den där lilla hästen var något magiskt.

Fick förfrågan om att få och ta över en fin grå 4 årig galopphäst. Inte snabb nog för racing så de undrade om vi vill ha honom. Helt klart värt en funderare. Ska kolla på honom senare i veckan och se vad vi tycker. Spännande va?!?

Nu är det Dags att åka hem och äntligen är det dags att hoppa hästarna igen. Ska harva banan och bygga hinder, blir enklare bomövningar och små hinder. Ska bli så kul. Ska börja med Raffi, vid halv ett kommer vår physio ut för att behandla honom så jag vill rida honom innan.

När alla våra hästar sedan är hoppade är det äntlogen dags att åka och Rida lilla Gem igen. Har inte varit där sedan i fjol och det ska bli spännande att komma ihåg ordentligt. Gem är en liten häst som jag ska tävla i år. Red henne lite förra året och hoppade in henne. Hon är riktigt atletiskt och superfin. Ska bli spännande att se hur hon känns idag!


Dags att sätta fart igen. Chao
x/A

Haha Raffi efter gårdagen

??x/A 

Gillar

Kommentarer

Hästsurr
Hästsurr,
Vi fick en liten grå galoppis en gång i tiden för omskolning och sälja. Det var en riktigt trevlig individ så en grå måste ni nog ha 😉nouw.com/hästsurr
mariellefriman
mariellefriman,
Ta den!! Så kan du dela med dig av massa bra tips till mig sen om hur du omskolat den 😁nouw.com/mariellefriman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229