Header

Hej!

Jag och min pappa var i stan och då köpte jag ett par saker som jag tänkte visa er!

💜BrewitzEtt vitt nagellack som jag länge har tittat efter. 

HM 39kr

Ett par nya sommarskor!

Skopunkten 199kr

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag hade jag tänkt att berätta lite om min älskade Gibson.

För ett och ett halvt år sedan så åkte jag och pappa och hämtade honom i Nynäshamn vilket tog sju timmar dit och hem igen men det var det helt klart värt. Jag vet att när mina föräldrar berättade att dom tänkte köpa hund så blev jag glad men ändå inte eftersom att jag redan var ganska inställd på att min första hund skulle komma när jag flyttat hemifrån. Eftersom att jag velat ha en hund sedan jag var jätteliten men aldrig fått någon. Men nu är Gibson här och det känns helt underbart! Men när vi hämtade honom så var han sex månader så vi missade den tiden då han var riktigt liten, men det gör inget för han var fortfarande väldigt "valpig" när vi hämtade honom, nu är han en snäll och busig 2åring so alltid gör en på bra humör.

💜Brewitz
Bus och lek på ängen.

Likes

Comments

Hej!

Nu var det ett par dagar sedan jag gjorde ett inlägg. Det var ju som jag tidigare sagt på grund av att jag skulle med Elin och hennes mamma till deras camping. Där vi spenderade hela midsommarhelgen med dans kring midsommarstången, midsommarmat och massor annat som hör till när det är midsommar.

Nu är jag hemma igen och det känns faktiskt riktigt skönt, botra bra men hemma bäst, eller hur är det man brukar säga.

💜Brewitz&GibsonLikes

Comments

Hej!

I skrivande stund sitter jag i en bil påväg mot en camping med min bästaste vän Elin och hennes mamma för att fira midsommar. Hoppas på en rolig midsommarhelg...eller vad säger jag det kan inte bli annat än roligt när vi är i farten haha!

💜Brewitz&Gibson

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och tittade på när min 8år yngre lillasyster spelade fotboll. Det är så kul att kolla på för alla är så inriktade på att vara först på boll och om dom trillar eller snubblar så gör det ingenting. Vart tog den inställningen vägen hos dom vuxna karlarna som spelar Fotbolls-VM tro? Just saying!
Iallafall så var det en jättebra match dock lite ojämnt kanske mot motståndarlaget men matchen slutade 3-2 och alla verkade glada. Längtar tillbaka en hel del faktiskt till den tiden då jag spelade fotboll...innan vårat lag blev trasigt och det började handla om att "passa in". Hoppas att dessa unga tjejer i detta lag slipper undan den skiten.

💜Brewitz&Gibson


Likes

Comments

Hej!

Idag har jag bara tagit det lugnt, solat, grillat och kollat på Gossip Girl. Men det är väl så det ska vara när det är sommarlov?!
Sen försökte jag även att klippa Gibsons tassar...mem det gick väl sådär. Det är inte lätt att klippa tassarna på en kittlig hund det må jag säga haha!

💜/Brewitz&Gibson

Likes

Comments

Idag tog jag och Elin en spontantrip till Guldkroksbadet i Hjo för att bada. Sen gick vi och köpte glass på "Moster Elins glass café" där vi träffade våran vän Jessica. Nu ska vi ta bussen hem igen!

Likes

Comments

Först så gjorde jag och min vän Elin en jordgubbstårta åt min familj och mina syskons kompisar. Sen nu på kvällen så har vi gjort chokladdoppade jordgubbar till vårat lördagsmys och natten kommer att spenderas i ett tält i hennes trädgård.
NU ÄR DET SOMMARLOV!!!

Voff, Voff/Brewitz&Gibson


Likes

Comments

Hej! 

Idag har jag och min vän Elin varit ute i skogen och tagit lite bilder, här kommer några utav dessa dock bara på mig!

Voff, Voff/ Brewitz&Gibson
Likes

Comments

Hej!

Idag har jag äntligen haft min egen skolavslutning! Vi fick våra betyg och sen fick vi gå till matsalen där vi fick jordgubbstårta och där alla ettorna gemensamt sjöng "den blomstertid nu kommer". Det var en helt okej skolavslutning inget speciellt egentligen men det var kul i alla fall.

Nu har jag busat och lekt min hund trött och snart bär det av mot student firande för mina kusiners kusin!

Voff, Voff/Gibson&BrewitzTitta vad duktig jag är!

Likes

Comments