About Me

Vad sägs som att försöka ännu en gång med detta?
Älskar att ha något och uppdatera på dagligen, har egentligen inte tiden för det...
Men man kan prova?
Meningen med denna bloggen är ju att det ska vara en foto-blogg.
Vilket gör att det inte skall uppdateras varje dag.
Vi kör från och med nu!

Denna veckan/månaden:

Det som händer just nu är att jag från och med imorgon har Höstlov.
Får min nya telefon förhoppningsvis denna veckan!!!
Träffa Jacob imorgon.
Träffa Emma imorgon eller övermorgon.
Ska jobba varje helg i november om jag inte blir sjuk vill säga.
Ska försöka träna varje dag nu igen (kanske inte när jag jobbar).
Försöker ta hand om mig själv mer och mer men det går sådär,
alla har sina perioder, min är nu.

Likes

Comments

SAMMARBETE!

Minns ni Carl Edmond-boken? Som många av er har listat ut så finns det bara två meningar i boken! De två viktigaste meningarna. BE BOLD. och BE YOU. Och det är det enda som behövs! Vi kan själva skriva historien om våra liv och det är hög tid att leva det, fullt ut. To the FULLEST DELUXE! Vill du blir påmind om det och ha koll på tiden finns klockorna på www.carledmond.com e ller i deras butik i Åhlens City, Stockholm den 22 september.

Att våga göra nya saker och våga var du är, livets nyckel. Allt för att kunna lyckas i vardagen. Det kan vara allt ifrån att våga ta steget för att prova ett nytt eller att våga utforska världen själv eller med vänner. Våga göra saker som man inte trodde var möjligt! Våga var dig själv, våga göra saker, våga säga ifrån och våga, bara våga. Att våga mycket är a&o för att ha ett fantastiskt liv.

Våga bära det klädes plagget som ligger längst in i garderoben som du älskar att ha på dig när du är hemma. Våga visa att du inte tar skit från någon, våga visa vem du är, våga uttrycka dig själv och njuta utav livet.Be BOLD & BE YOU!

Likes

Comments

Resor


SAMARBETE!

Har ni hört talas om historien med Carl Edmond? Vi alla strävar dagligen efter att leva ett härligt, inspirerande och spännande liv. Den stora frågan är om vi verkligen prioriterar oss själva tillräckligt mycket? Boken om Carl Edmond handlar om personen som inte lät något komma i hans väg. Han tog tillvara på livet och inte en sekund fick gå till spillo. Han är killen vi alla vill ha i vår närhet. Han är cool, inspirerande och lever i stunden. Det kanske är dags för oss alla nu, att börja prioritera våra egna liv.

Att kunna leva i nuet är A&O för ett fantastiskt och minnesvärt liv. Vi alla hade nog önskat att kunna leva som Carl Edmond. Spelar ingen roll var man än i världen är, leva i nuet är prio ett alltid!
Att kunna leva i nuet med en eller flera snygga klockor, att leva med stil. Dessa klockor är stilrena, passar till alla lägen. Det jag kommer att visa er är tre olika klockor, två runda och en rektangulär/kvadratiskt.

Vi börjar med den ena runda som har en vit urtavla, något som är väldigt stilrent och enkelt. Något som man har tillgång att använda dagligen. Till de har den silver detaljer och ett brunt läder band till. Perfekt förr att bryta den hel svarta outfiten eller som är pricken över i:et i en helt annan outfit.

Nästa är en rektangulär/kvadratiskt, för den som vågar ha något som inte är lika vanligt. Denna är med silverdetaljer, vit/beige urtavla och till det ett grymt snyggt ljus brunt läder band. Mycket snygg!

Den sista och den snyggaste i mina ögon är den svarta. Svart läder band med svart urtavla. Går till allt och är så snyggt till allt!Likes

Comments

  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw