9/11-2016.
Tidigt imorse fick vi reda på att Donald Trump blir USAs nya president.
Jag är inte så insatt i politik och speciellt inte i den amerikanska politiken men av den lilla informationen jag har om valet är väl att Hillary Clinton inte är mycket bättre och hon har klantat till det rejält genom att inte åka till viktiga delstater och det gjorde Donald Trump så det är därför han vann valet.
Många är missnöjda med resultatet för att Donald Trump har sagt många dåliga saker t.ex. Stänga ute alla muslimer från Amerika och hans kvinnosyn är inte den bästa heller, han säger också att han vill bygga en mur mellan Mexico och USA. Trump vill satsa mer pengar inom vården på människor som deltagit i krig.
Som jag nämnde innan har Hillary Clinton inte besökt alla viktiga delstater där många elektorsröster kunde vunnits.
Trots en misslyckad valkampanj så tycker jag Hillary har några bra idéer som t.ex. Gratis utbildning för dem som inte har råd och hon vill sänka kostnaden på recept belagd medicin.

Likes

Comments

Detta är en bild jag hittade på en speedfight 2, detta är vad jag kommer gå efter sen får vi se om den blir exakt eller om den blir lite omdesignad av mig.

Likes

Comments

Jag har en Peugeot Speedfight 2 som jag köpte för några veckor sedan för att göra i ordning och sälja igen. Den är i behov av totalrenovering så det ska jag göra. Idag började jag att skruva med den, kommer att få skruva isär den i atomer för att få den att bli som ny igen. Jag har köpt nytt batteri och en ny framlykta för att de var kassa. Kommer framöver att lägga ut bilder när jag lackar och fixar moppen. Denna bilden tog jag idag när jag höll på att spray spackla front kåpan för den var full av repor.


Likes

Comments