Contains affiliate links

Hej hej!

Då sitter man här igen, jobbar lite och tar en kaffe. Och i denna stund skrivandet på bloggen. Tycker att ibland kan det vara riktigt svårt att få ut allt man egentligen vill skriva om eller ibland är det även så att man inte kommer på någonting att skriva. Har inte ni andra samma problem? Oftast blir det bara små texter tycker jag så ser man alla andra bloggare skriver oerhört långa och många texter. Förstår inte hur dem gör det, hur de lyckas komma på allt. Men nu så får det handla om

Jag har nu ett projekt stående hemma hos mig, Har en motorcykel som ska motivlackeras, och har fått fria händer så kan lackera vad jag vill. När inte riktigt men nästan, jag har redan ritat upp en skiss på vad det ska bli, men osäker. Så det börjar rulla in lackerings jobb mer och mer, Och det är ju bara kul. Att man får jobba med det man tycker är kul och gillar att hålla på med som även är ett av fritidsintressena. Inte alltid lätt att komma på vad man ska lackera sen så ska det ju helst passa personen med, även fast dem säger ja men du får fria händer så man får göra näst intill vad man vill, så får man ju ändå göra så det passar den personen och dens personlighet. Inte alltid lätt men för det mesta så har man mail-kontakt med personen och får reda på lite vad dem gillar och tycker om och vad deras intressen är , så blir det att man skissar upp något utav det. Men sen utöver det så håller jag ju även på med fotografering och bildredigering som jobb vilket är otroligt roligt, speciellt fotografering. För där träffar man nytt folk och får ta olika bilder och ja humorn i det hela och i bilderna. Sen vissa bilder man ska knäppa av, där man ser värmen och kärleken i bilderna. Om det så är ett kärlekspar eller om det är ett par vänner spelar ingen roll. För det ger en glädje att se. Nej folket nu får jag fortsätta jobba men på återseende

/ Tobbe

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

HEY!

Som somliga vet så har jag eget företag där jag motivlackerar, redigerar bilder och som fotograf. Pratade med en kille idag som äger Phone art. Jag jobbade på väl för några år sedan och han har jobbat där så vi kände igen varandra och börja snacka. Och kom fram till att vi ska nog ha ett samarbete, Där folk kan komma in i butiken och beställa ett customised mobilskal så motivlackerar jag det. Är så jävla glad för detta.

Ett otroligt bra samarbete är det. Och det är ju win win för oss alla.


Likes

Comments

Hej alla godingar!!

Nu var det ett bra tag sedan jag skrev något här. Det har varit mycket med jobbet sen med familjen. Sist jag skrev något så var det precis efter att jag gjort slut med mitt ex. Då jag mådde väldigt dåligt. Idag är det sjukt mycket bättre, men det enda man saknar nu är ju kärleken, det gör man. Nu är man typ tillbaka till sitt gamla jag, där jag älskar att klä upp mig eller ja att klä mig fint varje dag, då jag mådde piss då gick jag i bagge kläder innan och nu så är det slim Jeans och skjorta och kavaj ,

Och operationen är gjord, gjordes i januari. och mår väldigt bra jag stannade kvar två dagar på sjukhuset efter så inga problem där. och var på återbesök nu för några dagar sedan och det såg bra ut. Hon sa det att vi bestämmer att jag ska höra av mig när jag tycket det är dags för en ny operation. Ja det låter fel vem vill egentligen opereras men jag måste. För de tumörerna jag får gör ont och då måste dem bort så jag får ju höra av mig när jag tycker det är dags.


Likes

Comments

Hej på er alla där ute!

I snart en hel månad så har jag bara lyssnat på depp musik,kärlekslåtar osv. Legat i sängen mesta av tiden sen försökt vara med vänner. Aptiten har väl inte direkt varit på topp och sömnen blir också väldigt lidande. Den personen jag älskade som mest på denna jord lämnade mig, tjejen som var min flickvän som jag såg mig en framtid med. Var så hängiven till henne och skulle göra allt för henne, inte bara henne utan för oss. Vissa säger ju jag skulle ta en kula för den och den. Men jag skulle inte bara ta en utan skulle ta en trillion kulor för henne. Älskade henne så fruktansvärt mycket och nu känns allt bara så jävla tomt, man känner sig så splittrad och känns som ens hjärta bara slitits itu och någon hugger i det stampar på det och spottar på det på samma gång. Visst de flesta uppbrotten känns jobbiga det gör dem, men denna gången så pratade hon och jag framtid, vi pratade om att flytta ihop osv. Jag vet att jag inte gjorde något fel i förhållandet direkt men samtidigt så kan man inte sluta hjälpa det att man tänker Vad fan var det för fel jag gjorde. Vet inte......men känns som ens liv bara är i spillror. Och jag orkar inte sitta hemma i min lägenhet för då tänker man bara mycket mer och där är så många minnen med henne, så det gör det hela bara mycket jobbigare. Men man får väl bara försöka ta sig igenom denna jobbiga period och se ljuset i tunneln typ. Vet inte men kan inte göra så mycket annat.

hopas ni har det bra och får en fin dag

Likes

Comments

​​HEY!

jaha, det blev inte som tänkt. För en månad sendan så skulle jag ju in och opereras, men det blev inte av. De skriver ju i ett papper man får innan OP´n att du ska helst vara nikotinfri i 4 veckor innan. Men sist jag opererades så rökte jag intill op´n och även dagen efter. Men Det blev ju komplikationer och svår läkning. Jag höll på att stryka med den gången. Så det var säkerligen därför dem avböjde för att operera mig. Trist som fan, Man satt där och bara tänkte så sköt att fått göra detta osv. Sen så blir man så besviken på sig själv när man får svaret att 

- Vi tänker inte operera dig 

Så det var ju bara att åka hem igen och börja sluta röka. Svårt är det, har försökt förr och då gick det bra. Höll mig ifrån i 8månader, men sen hände en sak som gjorde att jag gick in i en djup depression och då började jag igen. Men operationen blir i varje fall innan jul, så det är väl ändå positivt. 

Det som ska göras är att operera bort en del av de tumörerna som jag har obehag av och som gör ont, och i och med att de sitter på nervbanorna så gör ju nästintill dem alla ont. Men sist så operera dem mig på 24 ställen och det resulterade i att kroppen inte orkade med att återställa sig och det är 5år sedan. Så nu är det bra men dem som ska tas bort nu är på 4-5 ställen.  Och jag är ju inte nervös inför detta, vissa har frågat mig hur kan du inte vara nervös? 

Men svaret är rätt enkelt. Jag har opererats ca 2ggr per år sedan jag var åtta, och det är sedan 2001 så då kan ni ju tänka er att det har blivit en hel del operationer. Så ja man är inte nervös. Visst man vänjer sig aldrig vid det det gör man inte, men nervositeten finns inte där. 

Har ni några frågor om tex ang sjukdomen, operationerna osv så bara fråga på. Om ni så gör det via meddelande här eller på min mail så bara hör av er. Vill att fler ska få upp ögonen för att det finns de personer som lider av sjukdomar trotts att man inte ser det på personen. Och att folk ska få upp ögonen för Neurofibromatos.

Sedan är det så att jag samlar in pengar till forskningen för NF. För finns det inga pengar forskar dem inte, och det är en ovanlig sjukdom så då forskas det inte lika mycket heller, så nu samlar jag in till vidare forskning för NF. Så vill ni hjälpa till att samla in pengar till forskningen så tas det emot på swish : 0733864118

Tack på förhand och vi hörs 


#neurofibromatos #neurofibromatosis #nf #nf1 #nf2 #neurofibromatos1 #illnes #operation #operation

Likes

Comments

HEJ!

Mycket av meningen med att köpa hus eller lägenhet, eller för den delen hyra något av det är väl att man ska kunna känna sig trygg i sitt eget hem. Jag själv har erfarenhet av att känna sig otrygg i hemmet och det är något av det värsta man kan känna i sitt hem, där det ska vara fyllt med glädje och kärlek. Jag är uppväxt i ett hem där min styvfar misshandlade mig fysiskt och psykiskt. Och det var en av anledningarna till att jag kände mig otrygg. Men en annan anledning var när vi haft inbrott. Och just då hade vi inte något larm. Och man sitter och undrar vad som hade hänt om vi nu haft larm, då hade kanske inget blivit stulet, killarna hade åkt fast. Men nu istället så fick vi väldigt mycket stulet. Så att ha ett larm underlättar mycket men är väven en väldigt stor del av att kanske kunna känna en trygghet i sitt hem. Ett företag som har väldigt bra larmteknik och bra priser är http://www.cpgsecurity.sehttp://www.cpgsecurity.se , För man ska kunna känna sig trygg i sitt eget hem. Om det är så att man har ett larm som utlöser sig när de bryter upp dörren eller om man har ett stort larm med larm som utlöses av att rutor krossas, dörren bryts upp och / eller kameror som övervakar, så länge man har ett larm. Det är bättre att betala lite mer i månaden eller per år för ett larm än att få ett inbrott och dem snor alla dina värdesaker för kanske det tre dubbla priset av vad du skulle betalt för ett larm.

Likes

Comments

jaha då var det dags igen för ännu en ny operation. denna gången ska dem öppna på 4 ställen , vilket vissa tycker örter mycket men sist öppnades jag på 24. då låg jag inne i 3 månader och var drogad med 32mg morfin i timmen intravenöst. plus extra vid behov. så det var en jobbig tid. men denna gången ska dem kolla efter om dem kan hitta andra mediciner som hjälper bättre så kommer ligga inne i 2 veckor ungefär. men om dem kan göra det så är det skönt. kommer vara inlagd i Malmö vilket är tryggt för har opererats 1-2 ggr om året sedan jag var 8år gammal. och har gjort det i Malmö så dem vet vem jag är och jag dem. och jag kommer före i kön till OP pga att dem vet min situation. men ändå jobbigt att opereras det är det alltid absolut man blir aldrig van vid det. men vet ju alla rutiner och allt så det kan bara bli bättre. var nere i Malmö för ca 3 veckor sedan och prata med läkaren om det och som hon sa vi vet om dina smärtor och din livssituation så du kommer före. Så hoppas att detta kan förbättra det lite i varje fall.

puss och kram

Likes

Comments

Heey!

Tycker vi ska prata lite om intressen osv. Jag har ju rätt många faktiskt, tex att göra musik, redigera bilder, bilar och bygga bilar. Ja för att bara nämna några av dem. Men tror ändå att det största intresset är bygga bilar. Och med det menar jag styla dem. Eller ha ramen / botten plattan och bygga upp från det. De bilar jag varit med och byggt där har vi satt på bodykits , andra fälgar och en massa dioder och ljusslingor, och dioder och slingor kan ni kitta på http://www.stylingwebben.se .

Vi ändrade även dörrarna från de vanliga till "lambodörrar" så dem öppnas likadant som på en Lamborghini. inuti bilarna så byggde vi "hyllor" och snygga byggen för högtalarna. Och sedan så var det ju även sportstolar , mätare i a stolpe och i instrumentpanelen , inbyggda skärmar och tilt skärmar. så vi gjorde väldigt mycket. Sen jobbar ju jag som bild redigerare så jag gjorde ju om deras bil i Photoshop sen så byggde dem bilen precis som på bild. Och jag är även motivlackerare / airbrush artist så jag motivlackerade även bilarna. Bara att få åka ner till garaget sätta sig och meka eller bygga på bilar är en sådan härlig känsla. Ofta när vi byggde plats till högtalarna så fixa vi in så vi fick pats med blixt lampor. Och sen att få åka på bil träffar och utställningar och få se dessa fina byggen som folk har gjort och så ser man på det man gjort och håller på med och får iderer osv. Bara lukten i ett garage känslan i det hela . Har ni några intressen och i så fall vad, så får ni gärna berätta.

Likes

Comments

​Då planeras det för fullt för att dra till New York i 2-3 veckor. Och innan det blir att man åker dit så ska jag till värmen i 2 veckor. Så blir att resa rundor en del nu. Och USA och New York har alltid varit en dröm att åka och se. Kommer bli magiskt. Min bror berättade att han och en vän ska åka till USA och vara där i 3 månader , då dem hyrt en bil så ska dem köra från delstat till delstat och kolla och bo på olika hotell , motell osv. Men När jag drar till USA så blir det 2-3 veckor och blir på ett hotell bara. Men resan jag ska göra innan USA vet jag inte riktigt vart den bär hän. REPLAY   Apple Samsung Yves Saint Laurent Mouli Gant HUGO Diesel

Likes

Comments

Ja allt börjar komma till sin ordning i den nya lägenheten. Att nu bo mitt i stan är så otroligt skönt. Börja få upp allt och få saker på plats. Sen att sängen nästan inte fick plats är sin sak , men fick precis in den och huvudsaken den kom in. Så ska bara inhandlas lite annat nytt, så som en ny soffa och soffbord en tv bänk och lite nya tavlor osv. Så finns ju alltid saker att göra och förnya men man vill ju ha det fint och hemtrevligt. Men det ska lösa sig.

Sen har jag troligen fått ett litet sidojobb sidan om mina företag. Det kommer jag prata om lite längre fram. För jag är med och startar upp en verksamhet/företag som är för hela Skandinavien, finns fler stationerade i hela världen men inte i Skandinavien. Och det är det jag är med och startar upp.

Likes

Comments