Time does not define who I am, therefore I will never get old.

My key to happines is love.

I search for true knowledge, only within my self.

The best tool i use for guidance, is my intuition. It never fails!

I let my imagination take me to places no one ever been before.

We are all capable of creating the worlds we dream of.

We can all live the lives we want to live.

We are all lucky creatures, if we choose to be.

/Love, P

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Flipflop, mulen himmel, kall skogspromenad, ljummen öl och iskalla brudar!

...och helt plötsligt så står man där igen. Oförskämt blek med nästan bländande hud som ska exponeras i minimal bikini o avslöja oss som.. ehm... "Inte haft tid att skaffa gymkort än" Hell yeaz! :)

I tisdags för redan två veckor sedan tog jag och Linis årets första dopp. Brave I Tell ya!

Här är finis Linis som studerar sina fina vindruveflipflops.


Dags för alla att ömsa om till ett naket tillstånd i gemensamma strandorgier!


Vi rånade en zigenare på vägen hem och köpte öl och pizza för pengarna. Storslaget!

//P

Likes

Comments

Blir du arg på dom som gör upplopp i Husby? Du tycker väl oxå att dom ska sluta, göra som du och följa lagen...

Tycker du att dom gör fel som beter sig på detta sätt?

Fundera över varför dom gör som dom gör. Har någon behandlat dem illa? Tycker du att det är lika fel och tycker du att dem som behandlat dem illa ska sluta med det?

Folk bryr sig genast om poliser och deras insatser, sönder brända bilar, ägare till sönder brända bilar. Vem bryr sig om de sönder brända själar som orsakat detta? Tragedin ligger inte förstörda bilar eller förstörelsen i sig. Utan i dem som ingen lyssnar på och tvingas göra detta desperata försök att bli hörda och sedda. Det är människors känslor som orsakat detta, inte sysslolöshet som tidningar vill påstå. Man gör inte upplopp bara för att man är uttråkad. Man gör det för att inget sätt man försökt med tidigare fungerat. Nu måste folk reagera och jag hoppas att dessa människor (som aldrig hade hamnat där dom är i dag om inte samhället svikit dom) får hjälp till en mer givande och betydelsefull riktning i livet. Jag hoppas folk kan komma ihåg att detta är människor som alla andra och man agerar utefter det sätt man kan och lärt sig. Så vad har vi lärt dem egentligen?

Dessutom, våld föder våld. Det är något polisen borde ha i åtanke precis som alla andra. Vad ger dom rätt att bruka våld bara för att dom är poliser. Dom om någon ska utgå som gott exempel men när inte ens dom kan lyda lagen, varför ska dom i Husby göra det?

Om dom hade blivit behandlade med kärlek och respekt hade det här aldrig hänt. För då hade dom lärt sig att visa det tillbaka. Kom ihåg att folk ger tillbaka vad dom får! Dom har skapat kaos på gatorna, gett oss den kaos som andra skapat inom dom. Känns det jobbigt? Hur tror du då det känns för dom som alltid har denna kaos inom sig? 

Lyssna på dom nu! Vad är det dem vill säga med det här? Att bara släppa ut massa arga poliser på gatorna som "vill visa att dom inte tänker ge sig" skapar bara ännu mer motstånd. Det här lär fortsätta tills någon lyssnar. Dessa människor behöver mer kärlek inte betong-kåta poliser som ger sig på dom. Det behövs en plan, ett syfte och ett mål att hjälpa dem som hamnat utanför i samhället. Lättast av allt är ju att börja förebygga så det inte behöver bli så här.

Man måste även se på hur samhället fungerar. Det kan vara svårt för vissa att ta sig in i ett samhälle som inte känns rätt. Samhället ska vara till för alla inte bara för dom som är anpassningsbara. Dags att börja fråga dessa vad de vill och hur de vill leva sina liv. Det kan va svårt att få en kvadrat att passa i en mall för en cirkel. Lyssna! Det som inte fungerar behöver en förändring.

om en människa far illa ska man inte då ta den i handen och leda den rätt? Det blir inte bättre av att bemöta en förtryckt med ilska och putta den längre in i misären.


Kärlek och respekt till alla

//P

 

Likes

Comments

Så här fint bor jag när jag är i uppsala och jobbar. Mitt i ingenstans och inte en själ i sikte, förutom Greta. Rottisen som håller mig sällskap. Det börjar bli mörkt nu och lite ensamt är det... 

Fick  just ett samtal av Anneli som hälsar att det finns en yxa i städskåpet om det händer något. ...okej, en yxa i städskåpet. Bra att lägga på minnet! "always use protection" som dom säger.

Som en skräckfilmsfantast börjar genast sjuka scenarier spinna i tanken. Haha jag som hatar just yxor. Men vafan skulle Jason komma blir det en enkel träff och en hyfsad match bland snåren. Nu kom regnet oxå som pricken över i't. Bäst jag sätter på mig en vit t-shirt och droppar B-hn så jag e fit for fight ;)

Tack vare ett segt internet har det nu hunnit bli kolsvart ute medans jag skrivit detta inlägg. Jag som försöker njuta ute på altan fick just en hjärt attack när ett djävulsvrål hörs från huset. Satans TV är på och visar den enda typ av skräckfilm jag inte kan se. ...ja.. Gonatt då mina vänner!

//P

 

 

Likes

Comments

Jag lämnade en liten överraskning till min älskade pojkvän i morse innan jag gick hemifrån. Eller ett par för att vara mer exakt. 

Jag gillar inte att plocka upp efter andra och dessutom så HATAR jag att tjata,.  sååååå...

jag la disken i lådorna bland hans kläder, hängde upp hans tandborste dinglandes över toaletten. Jag lämna nallebjörnen som vittne i liv ....denna gång!

Ja så går det när man inte plockar undan efter sig 

"De e så lite... Ja tar det sen"

haha ah, varsågod! Jag lägger det bland dina kläder så länge älskling... 

Känner jag Simon rätt lär jag ju få igen för det här. Han skulle bara veta vad jag har förberett om det blir strid haha. Bring it!

//P

 

 

  

Likes

Comments

Nice helg i Uppsala på Bebopaloba Bar där jag bl.a. Träffa på Robert Wells. 

Så här ser det ut när man kommer hem till Peter Jezewski, stjärnan från The Boppers.


Guldskiver så långt ögat kan nå. Nåt att sträva efter va.

Förresten, haru en unge jag kan låna?

jag vill nämligen roa mig åt detta, sjukt kul!


 

//P

Likes

Comments

Se va pojkvännen målade fint! :) Även han som är konstnär gillar appen.

Appen jag snackar om heter Finger sketch!

Helt plötsligt kan alla måla, bara peta på skärmen. Känns nästan som trolleri när skuggorna dyker upp automatiskt och gör det mesta av jobbet. Kul grej för oss kassa och lata "konstnärer"

Den funkar bra till iPad, är enkel att använda och är gratis. 

Checka mina konstverk! Jag har kladdat lite som du kan se så jag bjuder på dessa snabbkladd.

Ps. Desto fulare bild -desto större konstnär!? ...Vi säger det!


Jag använder PhotoEdit när jag vill redigera eller lägga till effekter. Gratis och enkel app!

 

Så här fint kan det se ut om man vill lägga till text. Ja, man kan ju ha något smått opassande att säga :) 

 

-Varsågoda, Här är första bilden ur min nya bildserie där jag ritar och tänker högt, kanske lite för högt! ...as usual.

Peace!

//P

Likes

Comments

Jag mår kasst idag. Magsjuka kanske?

Försöker peppa mig själv att krya på mig så jag kan gå ut i solen och träffa vännen som jag har lovat. Vi ska titta efter fonder och stipendier tänkte vi. Har du tips så droppa en kommentar :)

Värst vilken uppförsbacke det blev idag. Känner en hopplös, nästan uppgiven känsla inombords som jag inte vet vad jag ska göra av. Jag är mer van att känna glädje o lust nuförtiden.. Inte idag. Det ekar en ensamhet i mig idag. Konstigt när man har så mycket bra människor runt omkring sig.

Jag gillar inte att stå still och bara trampa, ändå är det det jag gör just nu. Upp till mig att skaffa medvind och rulla framåt! ...I know.

Det är en obehaglig känsla som jag glömt bort lite... Känslan av att "man inte får vara ledsen" gör det bara ännu värre. Som om man vore i vägen. Tror att det är rätt vanligt för oss svenskar att känna så. De flesta tar på sig en mask o fejkar ett leende men det har jag svårt för. Jag drar mig hellre undan ist, jag vet ju att allt E tillfälligt och föränderligt. Även detta.

Nog om den skiten. Jag körde runt Charlie i barnvagn på stan igår. Samtidigt spelade han på en färgglad gitarr och drack rose ur en nappflaska. Visst låter det fint! 
 

Det bästa mirakel grejen i världen är att ta en dusch, så det är vad jag ska göra nu!

Peace.

//P

 

 

Likes

Comments

Återigen till lidingöbanan...

Det har blivit tydligt i media att jag sågar säkerheten på lidingöbanen, eller iaf bristen på den. Det har oxå blivit tydligt att personal på tåget tar åt sig av kritiken. Varför vet jag inte däremot då en utav personalen på tåget påstår att det är vi resenärer som "ska ha lite mer vett" Jag har varit väldigt tydlig under alla intervjuer att påpeka att jag INTE skyller på enskilda individer i personalen. Personalen på tåget kan endast göra enligt anvisat och själva bristen ligger inte hos dom. Jag har fått arga brev och kommentarer där dom bl.a. Tycker att jag ska gå ist för att åka tåg. Då undrar jag såhär: Tycker ni att jag ska blunda när jag upptäcker ett system som inte fungerar? Ska jag blunda när jag bokstavligt talat ser folk dö på grund av det? Nej. Ni kan välja att göra det men jag gör det inte. 

Detta är ett uttag ur en kommentar här i bloggen:

"Vid det laget ser inte föraren något i sin backspegel, om han ens tittar i den, då han även måste hålla koll på signaler. Personen dras ner under tåget och körs över."

Jag vet inte vem som skrivit detta eller hur sant det är men det är just detta jag anat är ett problem. Är det då för mycket begärt att att föraren ska kunna ha användning av sina backspeglar i alla lägen? Eller är det så att vi resenärer ska ha "lite mer vett när vi åker"? Ja vad tycker ni själva?

Är det inte väldigt konstigt att folk reagerar på det här sättet? Att människor blir arga när man tar upp något som inte går rätt till. Det tycker jag!

//P

 

Likes

Comments