DAG 25 DREAM TRIP


Igår surfade jag för första gången! Super kul & så himla häftigt & jag kunde faktiskt stå upp många gånger & surfa på vågorna.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

DAG 18 DREAM TRIP

carnaval i Recife


tyvärr fick vi inte ta med mobilen eller kamera så har tyvärr bara lite bilder från hotellet innan vi åkte..


Likes

Comments

DAG 10 DREAM TRIP

Äntligen är det dax för stranden!
Just nu är vi i Natal

horse back riding on the beach ♡

Likes

Comments

DAG 7 DREAM TRIP

Just nu sitter jag på bussen & klockan är 7 på morgonen.. och vi ska resa till klockan 11 på kvällen så idag blir det bussresa hela dagen. Så därför passar jag på att skriva ett inlägg.
Vi bodde två nätter i staden Lençois, en ganska fattig stad, men med en så otroligt fin natur. Igår var sååå kul, vi började dagen med en 8km vandring i skogen tills vi kom fram till ett vattenfall där vi badade, hoppade från klippor & åkte ner från vattenfallet som pulka.

Efter det så vandrare vi tillbaka till vårt hotell, där vi åt en jättegod lunch.. Följt utav det så gick vi på vandring igen. Vi passerade ett vattenfall & kom in i en stor "grotta" där sanden var kritvit & allt var så himla fint.

När vi kom hem från vandringen gick vi till poolen & sen gjorde vi oss i ordning för capoeira. Vilket var så kul också, först så dansade/fightades brasilianarna, det var så himla häftigt! Sen helt plötsligt tog dom tag i några utav oss utbytesstudenter och drog in oss för att dansa/fightas med dom.. Det var en otroligt härlig känsla tillsammans med alla, alla var så glada.. Det kändes så tråkigt när vi lämnade, alla ville bara stanna kvar.


Allt detta var bara på en dag.. Jag är så exited för alla andra saker jag kommer uppleva på denna resan. jag har bara rest i 7 dagar, men jag känner redan att detta kommer vara en utav den bästa resan i hela mitt liv, minnen för livet.

Likes

Comments

DAG 4 DREAM TRIP

Just nu har jag precis vaknat upp på hotellrummet i huvudstaden Brasilia, klockan är 07:40 och jag ska precis gå till gymmet.. efter det är det dax för frukost & sen blir det en day tour i Brasilia.. just nu är det 20 grader, och det ska bli ca 26 senare idag.

Denna resan som jag gör är på 31 dagar, så det kommer bli många uppdateringar här på bloggen hoppas jag! Just nu är jag då i Brasilia, och har redan besökt Curitiba & São Paulo, efter Brasilia åker vi upp till norra Brasilien för att sedan åka längs östra kusten och besöka de finaste stränderna hela vägen ner till Rio de Janeriro.

Likes

Comments

spontanare till Argentina med min favorit Laura.

Likes

Comments