Idag har jag varit i Brasilien i 100 dagar, så det har gått lite mer än 3 månader, tiden går så himla fort, känns som det va förra veckan jag skrev att det va 2 månader. Jag älskar Brasilien mer & mer för varje dag jag är här, och min svenska blir bara sämre & sämre haha..

Just nu är allt så perfekt, min skola, mina vänner, min familj, allt! Det enda jag kan klaga på är att det är för varmt, ca 30-35 grader varje dag.. och det är inte ens sommar än, då det kommer vara ca 40-45..
I januari reser jag till North East, för att besöka stränder, Rio de Janerio, huvudstaden Brasilia, Natal, en massa fina ställen, resan är på 31 dagar & är kallad " the dream trip ".. men problemet för mig är att just då är det varmast på hela året, & i norr är det mycket varmare än här i söder så vi får se om jag kommer klara av det haha.

Några månader efter det åker jag till Amazonas& jag har börjat räcka ut tungan på nästan alla bilder.. ska sluta med det haha

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

MILENA 15 ANOS

Likes

Comments

Idag blir jag 18 år, och jag är i Brasilien, hur sjukt är inte det? Jag trodde att min födelsedag skulle vara en dålig dag och att jag skulle ha mycket hemlängtan osv, men absolut inte! Idag är en utav den bästa dagen på såå länge.

Dagen började med att jag blir väckt utav min familj med tårta & sång, precis som i Sverige. I skolan fick jag en massa presenter utav mina vänner & utav min fina klass. Min klass köpte en pandora berlock! Så himla snällt, och pandora finns inte ens i denna staden, så dom har tagit sig tiden att beställa den på internet osv, så himla söta. Efter skolan bjöd Patricio mig på min favorit glass, följt utav lunch med min familj.

Klockan 3 så träffade jag mina närmaste tjejkompisar på Boutique do doce & fikade, vilket var mycket mysigt.

Nu har jag precis blivit överraskad utav mina vänner, dom hade ordnat ett "surprise party" för mig.. med fina presenter & mycket kärlek

En väldigt perfekt onsdag..

Likes

Comments

denna helgen har vi firat min 18 års dag som är på onsdag, eftersom jag är upptagen nästa helg med milenas 15 års fest osv så firade vi nu istället. så nicolai från norge som bor i santa maria kom hit, samma med maike från tyskland & issac från mexico. så vi firade med att gå ut på en fin restaurang på lördagen med mina kompisar. på söndagen var firade vi med min familj och släktingar och vänner. otroligt bra helg.

Likes

Comments

Just nu taggar vi min kompis Milenas 15 års fest, och jag & Rafaela har letat efter perfekta klänningar och skor den senaste veckan vilket är väldigt kul!
I brasilien är det tydligen stort att fylla 15 (som sweet sixteen i USA) så det kommer vara en jättestor fest, med stora & prinsessaktiga klänningar i en stor lokal med en massa människor. Man ser bara på inbjudan att denna kvällen kommer vara oförglömlig.
Några dagar innan festen så är det min födelsedag, så jag ser det som min egen fest haha..

Likes

Comments